De feestdagen staan voor de deur. En hoewel het idee van samenkomen met vrienden en familie vaak heel gezellig klinkt, voel je nu ook al een druk ontstaan in je lichaam.

Voel je die druk?

Ja? Meld je aan voor:

 

Breathwork Alchemy

marc rietvink

M’n stiefvader die alles zo goed (beter) weet, maar dan ook echt alles. M’n moeder die continu probeert om iedereen tevreden te houden en een soort van politicus speelt.

Iedere keer voelde ik dat mensen over mijn grenzen heen gingen. Hierdoor veranderde ik in een soort kameleon. Ik praatte met iedereen een beetje mee en raakte hierdoor steeds verder verwijderd van mijn eigen waarden en waarheid. Soms waren mensen zo druk met elkaar in discussie dat ik helemaal ‘uit-tunede’. Weg van m’n huidige realiteit.

En dat was m’n familie. Oud&Nieuw vierde we vaak met vrienden. Daar gebeurde eigenlijk meer van hetzelfde. Alleen verstopte ik me daar in alcohol en eten.

Door m’n eigen persoonlijke ontwikkeling ontdekte ik dat dit anders moest. Met vrienden was het vrij simpel; mensen waarbij ik mezelf niet kon zijn zou ik gewoon niet meer mee afspreken. Dat ging goed.

Maar met familie was het toch anders. Daar zeg je niet zomaar tegen; “Deze Kerst ben ik er niet bij want ik merk dat ik mezelf niet kan zijn bij jullie. Tot volgend jaar!” En misschien kun jij dat wel, maar ik weet dat een groot deel van de mensen dat niet zal doen. En dat hoeft ook niet.

Wat wel belangrijk is, is dat je dicht bij jezelf blijft. Ook tijdens de feestdagen.

En dat kan! Echter zitten er een aantal belemmerende overtuigingen in de weg waardoor je misschien bang bent ‘teveel te zijn.’ Of de angst dat mensen je ‘raar’ vinden als je jouw waarheid deelt.

Meningen van anderen. Oh my god was is dat een obstakel. Want dat is wat het eigenlijk is;
Hoe zouden mensen over me denken als ik gewoon mezelf zou zijn?
Mogen ze me dan nog?
Ben ik dan niet ‘te veel’?

Weet je wat het is met meningen? Er zijn er zoveel op de wereld dat ze niet eens echt waardevol zijn. En wanneer je dat inziet, en voelt.. Valt er een last van je schouders.

Wanneer jij je eigen grenzen kent, in jouw eigen ruimte durft te stappen zal er zo’n rust over je heen komen dat je weer van die feestdagen met familie kunt genieten.

Daarom geef ik op donderdag 15 december weer een nieuwe Breathwork Alchemy. Een online verbonden Ademreis om je optimaal voor te bereiden op de komende feestdagen.

Het thema is namelijk; Grenzen aangeven.

De adem is een geweldige tool om oude patronen, gedachten en emoties los te laten waardoor er nieuwe ruimte ontstaat. Ruimte die jij op een nieuwe, positieve en krachtige manier kunt benutten.

Waarom meedoen met Breathwork Alchemy?

Een doorbraak!

Laat het oude los. Je loopt al lang genoeg rond met spanningen, onzekerheid en andere emoties die je niet langer helpen.

Tijdens de Experience ervaar je direct een doorbraak om vol vertrouwen financiële overvloed aan te trekken.

 

Rust in je hoofd

Dankzij de bewezen succesvolle hypnobreathwork methode ontstaat er direct rust in je hoofd, ruimte voor nieuwe en positieve energie en kun je vanuit Flow verder om te gaan staan voor wie je werkelijk bent!

Energie

Ervaar hét geheim dat jij altijd bij je hebt, waarmee je jouw energie kunt verhogen en waarmee je altijd in Alignment kunt komen.

Groeiend bewustzijn

Je ontdekt hoe je onderbewuste werkt zodat je meer controle krijgt over je gevoel, je gedachten en meer vanuit intuïtie kunt gaan ondernemen.

Helderheid

Concrete stappen om toe te passen! Dat heb je nodig en dat krijg je. Zo ontstaat er meer helderheid, balans, voel je je vrolijker en kun je verder met het aantrekken van meer financiële overvloed!

Deze Experience is voor jou als jij:

Ondernemer bent en écht in je volwassen rol wilt stappen. Los van de mening van je familie en vrienden.

Je klaar bent met die belemmerende overtuigingen en je jezelf wilt bevrijden.

Je bent klaar met aanmodderen en bent toe aan een Doorbraak! 

Decisions today, shape your future tomorrow.

Kies vandaag en meld je aan voor de

Breathwork Experience.

 

Reacties van anderen

energetisch ondernemen spiritueel businesscoach

Wie begeleidt deze Ademreis?

je adem is de afstandsbediening tot je staat van Zijn.

Marc is samen met Kim oprichter van het Instituut voor Energetisch Ondernemen. Daarnaast is hij gecertificeerd Ademcoach, hypnotherapeut en zoek al jaren naar principes en tools om de beste versie van mezelf te zijn.

Na jarenlange struggles op zowel fysiek gebied (ik raakte vaak buiten adem tijdens het sporten) als in mijn carriere (steeds ongelukkig in loondienst), besloot ik het roer om te gooien na mijn ontdekking met Breathwork. Ik zei m’n baan op en begon voor mezelf. Eerst als sportinstructeur en later mocht ik mijn passie voor breathwork doorgeven. En dat doe ik nu nog steeds!

In 2022 gooide ik met mijn gezin nogmaals het roer om verkocht m’n huis zonder we wisten waar we dan wel wilden wonen.

Alsof we door het Universum/God/de Bron gegidst zijn, kwamen we op Bonaire terecht. Rust, fijne mensen en een prachtige natuur met witte stranden, palmbomen een azuurblauwe zee.

Naast breathworkcoach ben ik ook de hoofdcoach van onze Opleiding Energetisch Ondernemen. Een prachtig traject waarin we ambitieuze onderneemsters begeleiden naar een vrijer leven met een succesvol eigen bedrijf met betekenis.

Z

Investering

22,-

ex btw

Tot hier gekomen?

 

Stop met scrollen, het is tijd voor jouw doorbraak!