Ben jij een ambitieuze ondernemeemster en verlang jij naar een VRIJ leven met een succesvolle business met betekenis?

Cut the Crap and
Manifest your Dreams!

Begin nu Gratis en download ons E-book ‘In 4 stappen VRIJ leven met een succesvol eigen bedrijf!’

 

Je droomt van een vrij leven, maar…

Je bent een beetje aan het aanmodderen met je bedrijf. Er komt zoveel op je af dat je het overzicht kwijt raakt. Je hebt een wirwar aan ideeën in je hoofd maar je weet niet waar je moet beginnen. Je doet van alles wat maar mist de focus

Die standaard business- en marketing strategie is niks voor jou. Leuk al die ratio, maar jij wilt ondernemen vanuit je hart. Juist het spirituele spreekt je aan maar hoe je dat in je business toepast, geen idee!

Je voelt dat er meer potentie in je zit. Je krijgt alleen maar niet te pakken hoe je dat tot uiting gaat laten komen. Frustrerend want je bent best ‘een beetje’ ongeduldig. Je leeft liever gisteren dan vandaag een vrij leven!

Diep van binnen wil je zó graag knallen met je business maar je vraagt je af “Hoe krijg ik nou genoeg klanten? of gewoon overall de vraag “Ja maar HOE DAN?!”

Je werkt hard en het gaat best lekker, maar de Ultieme Vrijheid zie je niet terug in vrije tijd of in financiën. Je probeert van alles, maar je hebt geen consistente stroom aan klanten om echt VRIJ van jouw missie te kunnen leven. Daar baal je van!

Je wilt ongegeneerd groots denken en doen maar als je heel eerlijk bent, houd je jezelf nog klein. Diep van binnen ben je toch nog wat onzeker en bepaalde overtuigingen belemmeren je om écht te gaan groeien (“weet ik wel genoeg”?)

De gedachte ‘Moet ik niet weer een baan zoeken’… popt regelmatig bij je op. Maar NO WAY dat je terug wilt in loondienst! 

 

Energetisch Ondernemen

Time to cut the crap

and Manifest your Dreams!

Jij wilt snel groeien en liever gisteren dan vandaag VRIJ zijn. Je bent écht gedreven om er NU voor te gaan!

Daarbij wil je iets achter laten wat van betekenis is. Niet zomaar een bedrijf dat gewoon geld oplevert maar écht iets dat vanuit je hart komt.

Jij wilt kunnen werken waar, wanneer en met wie je dat wilt. Blijven reizen en werken met ideale klanten, die je goed betalen voor de waarde die je levert.

Je wilt minder werken en meer verdienen. Je wéét en voelt dat het anders kan dus het is nu tijd om te investeren te leren HOE je dat gaat realiseren!

Jij wilt geen hobby maar écht geld verdienen. Je wilt financieel vrij worden zodat je geld verdient met dat wat je het allerliefste doet én veel tijd hebt om aan jouw dierbaren te besteden.

Download daarom nu het Cut the Crap E-book!

In dit E-book deel ik gratis mijn 4 bewezen tips om als zelfbewuste, ambitieuze vrouw snel meer klanten en omzet te genereren en zo ook een VRIJ leven te creëren.

Terwijl jij jezelf klein houdt en aanmoddert helpen anderen jouw klanten..

Stap in jouw grootsheid, maak de wereld een stukje mooier en creëer een VRIJ leven! Download nu het Cut the Crap E-book 👇🏽

Ebook Energetisch ondernemen

Dit levert het
Cut the Crap E-book je op

Vrijheid

Dankzij de simpele, concrete stappen verspil je geen tijd meer! Je kunt veel efficiënter gaan werken, DOEN wat nodig is veel meer VRIJHEID ervaren!

Z

Focus

Weg met die ruis! Krijg eindelijk focus en heldere stappen, zodat je precies weet wat je wél gaat doen om aan te trekken waar je naar verlangt!

Balans

Niet alleen maar knallen, daar ben je al zo moe van. Je ontdekt de balans tussen de mannelijke ‘knal’ energie en de zachte, vrouwelijke energie voor een Ultiem Vrij leven!

DOEN!

Je leert niet voor niks de life changing Cut the Crap methode natuurlijk! Met dit heldere E-book kun je eindelijk stoppen met uitstellen en echt gaan DOEN!

Your state of Mind is a Magnet

that creates your reality.

Energetisch Ondernemen

Over Marc & Kim

Practice what we preach

Marc en Kim Rietvink zijn de oprichters van het Instituut voor Energetisch Ondernemen. Ze zijn het levende voorbeeld dat alles mogelijk is in dit leven, als je maar de juiste stappen zet, in de juiste volgorde.

Na jarenlange struggles op zowel fysiek gebied (Kim burnout geweest en een zware bevalling gehad) als in hun carriere (steeds ongelukkig in loondienst), besloten ze het roer om te gooien. Beiden zegden hun baan op, tegen alle adviezen in. Ze kozen ervoor om de geplande huwelijksreis ging niet naar Curacao te laten gaan maar naar de Ardennen (waar het regende)… En alles wat nodig was om te kunnen investeren in de groei van het bedrijf.

Nadat Kim binnen 3 jaar een multiple 6 figure business bouwde, besloot het koppel dat Marc ook als algemeen directeur in het bedrijf zou treden. Het bedrijf en daarmee de impact blijft elk jaar groeien.

Ze wonen nu met hun dochter Evi Fé in de tropische Caribbean, op het idyllische eiland Bonaire. Omringd door witte stranden en palmbomen, prachtige blauwe lucht en de azuurblauwe zee, dragen ze met hun online business bij aan het verhogen van het bewustzijn op aarde door ondernemers te begeleiden met impactvolle programma’s en trajecten.

De ambities zijn groots

Wetende dat ze alles kunnen creëren wat ze maar verlangen, is het doel om in 2025 maar liefst 1.000 ondernemers (to be) te begeleiden in de creatie van een ultiem vrij leven met een succesvol eigen bedrijf.

Marc & Kim over de missie:

“Wij begeleiden, inspireren, empoweren en onderwijzen ondernemers om het rolmodel te worden dat ze verlangen te zijn, zowel in business als privé. Daarbij begeleiden we ze om te groeien in persoonlijk leiderschap voor de creatie van een Ultiem Vrij leven met een succesvol eigen bedrijf.

Wij geloven namelijk dat purpose gedreven ondernemers de wereld kunnen veranderen, for the greater good of all.”

 

Energetisch Ondernemen

Energy can infect of affect you.

Make sure you surround yourself with winners

Ervaringen van Heldinnen

Zij gingen je voor om een VRIJ leven te creëren en tegelijkertijd de wereld te verbeteren!

“Dankzij de persoonlijke coaching ben ik binnen no time van niet weten wat ik moest doen naar een serieuze business gegaan! Ik heb belemmerende gedachten opgeruimd, ontdekt wat ik wil, een aanbod bepaald, mijn website is live gegaan, ik durf zichtbaar(der) te zijn op social media en last but not least: ik heb een online training gecreëerd en deze zelfs verkocht!
Kim sprak me ontzettend aan als type persoon en de combinatie tussen spiritualiteit en business. Ze is echt life changing!”

Anne

Coach voor moeders en kinderen met slaapproblemen

“Voordat ik startte met Kim had ik weinig vertrouwen in mezelf en veel twijfels over wat ik aan het doen was. Of het wel goed genoeg was, of ik wel genoeg wist en of ik het wel kon… Daarnaast had ik wel veel gesprekken met klanten, maar weinig ‘JA’ op mijn aanbod. Kim bood precies de combinatie van coaching waarnaar ik op zoek was: ze is to the point, confronterend en ze biedt veel waarde op diverse gebieden. Ze denkt echt met je mee!

En… Een week nadat ik JA tegen Kim had gezegd om te gaan samenwerken, zeiden er in een week tijd 3 mensen tegen mijn coachtraject JA!”

Floor

Loopbaancoach

“Ik vond het spannend  om zoveel geld uit te geven aan een coachtraject, niet wetende of ik het terug zou verdienen. Maar ik liep tegen onzekerheid aan, vond het lastig om echt voor mezelf en mijn waarde te gaan staan en ik was er klaar voor om dit te veranderen!

Kim is betrouwbaar, inspirerend en eerlijk. Ze helpt je privé maar ook zakelijk met je sales en het handig inrichten van je bedrijf.

Dankzij het coachtraject voel en ervaar ik hoeveel waarde ik lever aan mijn klanten en dat zorgt voor een veel hogere omzet! Daarnaast heb ik meer focus en werk ik veel efficiënter waardoor ik weer tijd overhoud voor mijn gezin! 

Laura

Relaxter Leven coach

“Voordat ik startte met het coachtraject zat ik he-le-maal vast. Ik had al een mooie business opgebouwd maar zag door de bomen het bos niet meer, was aan het ondernemen vanuit angst en het geld stroomde niet meer.

Dankzij het coachtraject heb ik mijn vrijheid terug: Ik verdien meer geld dan ooit, onderneem weer vanuit mijn hart en voel me zelfverzekerd.

Kim kijkt verder dan de strategie. Ze haalt de eigen kracht in je naar boven en zorgt ervoor dat je meer overzicht creëert. Ik ben Kim super dankbaar voor alles en zou haar zéker aanraden!”

Mieke

Online Ondernemer

“Ondanks mijn twijfels als ‘kan ik het niet ook zelf? en ‘Het is wel een hele investering; ga ik dat er ook uit halen?’ Ben ik super dankbaar dat ik JA gezegd heb tegen de coaching! Ik had te weinig focus, kwam niet op gang en dankzij de coaching heb in een hele korte tijd mega stappen gemaakt! Ik ben zichtbaar, mijn doelgroep is helder en ik ben er actief mee in gesprek gegaan, ik heb inzicht in mijn product-prijsbepaling én ik heb mijn eerste traject verkocht.
Ik weet nu ook dat het niet een kwestie is van ‘harder’ werken, maar dat de energie in mij effect heeft op alles.
Kim is een hele waardevolle coach. Ze denkt echt met je mee en combineert actiegerichtheid met spirituele energie/aandacht. Die combinatie was echt uniek en maakte voor mij echt het verschil!

Esther

Bariatrisch Lifestylecoach

Ik had al zóveel geïnvesteerd in online programma’s, dat ik twijfelde of ik wel nog meer in mezelf moest investeren. Ik was toe aan een coach die me hielp om te gaan DOEN!

Dankzij Kim bleef ik in beweging, ze hielp me eenvoudig door een aantal struggles heen en daardoor behaalde ik snel resultaat.

Ik heb mijn plezier weer terug, heb ik onwijs veel tijd bespaard en mijn eerste betaalde Challenges al succesvol georganiseerd!

Het fijne aan Kim vind ik dat ze zowel direct en to-the-point is, als dat ze zich heel goed kan invoelen. Daarnaast geeft ze je praktische handvatten zodat je elke keer precies weet wat je te doen staat.”

Margreet

Lifestylecoach

Energetisch ondernemen

Ik ben hier om jou te helpen,

want ook ik droomde van een gelukkig en VRIJ leven met een succesvol eigen bedrijf als coach. Maar… ik kwam net uit een burnout, had een lage energie en ik had weinig like minded mensen om me heen die OOK grootste dromen hadden en de wereld wilde verbeteren…

Daarbij had ik ook geen idee HOE ik die droom moest gaan realiseren en stond ik op een belangrijk keerpunt in mijn leven…

Ondanks dat heel veel mensen het me afraadde om voor mezelf te beginnen (want een baan geeft zo lekker zekerheid), wist ik dat ik nooit meer in loondienst wilde en ik besloot ervoor te gaan en mijn hart te volgen!

Gelukkig maar: Binnen no time had ik via Facebook en Instagram mijn eerste klanten, bouwde ik een mailinglijst op en lukte het me om een Ultiem Vrij leven te creëren waarin ik mijn eigen tijden in kon delen, de wereld verbeterde en een royaal inkomen verdienen!

En weet je? Het is geen rocket science, echt niet.

Energetisch ondernemen

Vrij leven is een
co-creatie met het Universum,

 leren hoe je moet ondernemen (want dat is ECHT wat anders dan coachen!) en de juiste stappen leren zetten!  

Als je die stappen eenmaal kent, dan is het simpelweg een kwestie van toepassen. En wat het mooie is: het zijn slechts 4 simpele, maar bewezen succesvolle stappen! 

Welke dat zijn en hoe je een VRIJ leven creëert en een magneet voor klanten wordt, heb ik voor je samengevat in een gratis
E-book met 4 bewezen life changing stappen.

Download het
Cut the Crap E-book