Ontdek binnen 60 minuten de volgende stap voor jouw business

Je weet niet wat je niet weet

Daarom is goed om in gesprek te gaan met iemand die je de juiste vragen stelt.

Vragen die jou antwoord gaan geven op welke stappen jij te zetten hebt om meer impact te maken met je bedrijf en een vrij leven te creëren.

Maar let op; deze persoonlijke Cut the Crap sessies zijn niet voor iedere “ondernemer”.

 

Herken jij je in de volgende statements? Scroll dan zeker door om jouw Cut the Crap sessie met in te plannen.

Jij hebt niet zomaar een uit de hand gelopen hobby. Jij wilt echte impact maken. Impact in de wereld en voor je klanten. En je wilt ook impact maken op je bankrekening. Voor jezelf en voor je gezin.

Jij ziet potentie in je bedrijf. Meer dan dat je nu waar kunt maken. Je krijgt alleen nog niet te pakken hoe je die potentie gaat waarmaken.

 Jij wilt snel groeien en liever gisteren dan vandaag VRIJ zijn. Je wilt minder werken en meer verdienen. Je weet en voelt dat het anders kan, maar HOE DAN?!

Je bent bereid om te doen wat nodig is om een Ultiem Vrij leven te creëren met een succesvolle business met betekenis (je hoeft nog niet te weten hóe, maar je intentie en drive zijn belangrijk!)

 Je bent bereid en in staat om in jezelf te investeren

Yes! Yes! Yes?! Top, scroll dan nog ietsje verder en plan direct een afspraak in mijn agenda.

There’s no reason for you to play small anymore.
The Universe has big plans for you and it’s time to claim them.

Volg je nu nog een opleiding of een ander programma?

Hoeveel ben je bereid én in staat om in jouw transformatie te investeren?

1 + 5 =

Word je niet doorverwezen naar een nieuwe pagina? Dan ben je waarschijnlijk een verplicht veld vergeten in te vullen. Scroll in dat geval even naar boven en vul het veld alsnog in (Alle velden zijn verplicht) en klik opnieuw op de button om je aanvraag te versturen. Doet ‘ie het dan nog niet? Onze even naar contact@kimrietvink.nl. Mijn VA Nikita helpt je graag verder!