Knallen met je business, vanuit de juiste energie.

Ontdek hoe een kleine verandering ALLES verandert in je business, zodat jij kunt gaan Knallen vanuit de juiste Energie. Ga ook voor die Ton op de Bank én Tijd voor je Gezin!

Ontdek in 3 dagen onze succesmethode om:

 Een vrijer leven te creëren als gedreven ondernemer zodat je kunt gaan werken waar- en wanneer je dat wilt!

Hoe je af komt van die 1001 ideeën en je meer FOCUS en helderheid krijgt, zodat je precies weet wát je aan gaat bieden en wie je ideale klant is.

Hoe je een Magneet voor Klanten wordt, zodat je meer IMPACT gaat maken en je kunt groeien naar die 10k per maand, met plezier!

Energetisch ondernemen
Je ziet het bij anderen wel lukken en dat frustreert je. Mooie reizen, geld dat binnenstroomt, mooie reviews van toffe klanten… Tijd met hun gezin, kopen wat ze willen zonder op de prijskaartjes te kijken en ook nog eens altijd en overal uiteten kunnen..

Hoe doen die ondernemers dat?!

Er is iets dat al het verschil maakt. Het is maar iets kleins, dat  dan wel weer hét grote verschil maakt. Het is klein maar als je dit ziet, voelt en begrijpt… dan verandert alles. ALLES.

Exact dat gaan wij, Marc & Kim, onthullen tijdens een hele bijzondere en praktische challenge op donderdag 12, maandag 16 en donderdag 19 oktober. Het wordt super gaaf, en heel bijzonder.

Je moet er echt bij zijn!

Herken je dat?

Je bent voor jezelf begonnen omdat je verlangde naar vrijheid maar als je eerlijk bent werk je harder dan ooit en raak je uitgeput (net als je gezin..)

De challenge ‘Knallen met je business, vanuit de juiste energie‘ zorgt ervoor dat jij wél een vrij leven creëert mét een succesvol bedrijf. Zodat je zoveel mogelijk mensen kunt inspireren met jouw passie en die felbegeerde Ton op de bank én tijd voor je gezin.

VRIJHEID, PLEZIER & ECHT DOEN! Daar gaan we voor.

We hebben een unieke methode met alle stappen voor de nodige focus en structuur om meer impact te gaan maken, meer omzet te draaien en meer vrijheid te gaan ervaren.

Je gaat leren hoe je van jouw ideeën een business creëert die volledig aligned is met jou en waarmee je én levens kunt veranderen én goed geld kunt verdienen, ongeacht jouw energieniveau.

Daarnaast gaan we ervoor zorgen dat je kunt werken waar en wanneer jij dat wilt.

En dat je moeiteloos een consistente stroom aan klanten aantrekt, waar je met liefde mee werkt.

We gaan er voor zorgen dat je een stevig fundament voor je bedrijf creëert dat volledig aligned en authentiek is en waarmee je echte magneet voor ideale klanten wordt en je dus meer geld kunt gaan verdienen met dat wat je het allerliefste doet.

Join ons en een geweldige groep schaamteloos ambitieuze vrouwen voor deze life changing, challenge!

Hartstikke leuk, maar hoe dan?!
Want op dit moment..

Heb je 1001 ideeën en mis je focus. Je loopt er al een hele tijd mee rond en krijgt het maar niet concreet. Dat frustreert je!

Je hebt regelmatig gedachten als: “Er zijn ook zoveel dingen die ik online kan doen om klanten aan te trekken: webinars.. podcasten.. mailinglijst.. live gaan.. pffff.. Maar wat werkt nou voor MIJ? En HOE DAN?!

Daarbij komt ‘dat stemmetje’ met die belemmerende overtuigingen toch vaker naar voren dan je zou willen:

“Waarom zouden mensen dingen van MIJ willen leren?? “Wat zullen mensen wel niet denken, Straks vinden zij het onzin” en “weet ik wel genoeg”?!

Oh en dan ook nog die overtuiging van vroeger, waarmee je bent opgevoed: “Doe maar gewoon” (aaarghh!) en daardoor houd je jezelf klein en pas je je aan.

En aangezien je leest over Energetisch Ondernemen, laten we het dan eens over jouw energie hebben. Want..

Op dit moment doe je nog werk / opdrachten die je meer energie kosten dan dat het oplevert, toch?

EN.. Je lichaam geeft al regelmatig signalen dat je zo niet veel langer meer door kunt gaan. Waar of waar?

Energetisch Ondernemen

If you are not rich by now,
there is something you don’t know.

Je bent er klaar mee om jezelf klein te houden en verlangt naar VRIJHEID op alle vlakken in je leven!

Je wilt GROOTSER: Meer omzet, meer impact en weer meer joy in je leven en je business.

Je bent klaar met aanmodderen. Je bent toe aan een challenge met de ‘DOEN’ mentaliteit.

Je wilt FOCUS! Weg met die wirwar aan ideëen in je hoofd, eindelijk richting, helderheid en die 1001 ideëen concreet vorm geven, zodat je met vertrouwen keuzes kunt maken.

YES?! Meld je dan NU aan voor de eenmalige GRATIS challenge: Knallen met je business, vanuit de juiste energie!

Marc en Kim Rietvink

Over Marc & Kim

Op dit moment leven we een Ultiem Vrij leven. We kunnen werken waar- en wanneer we dat willen, verdienen geld met dat wat we het allerliefste doen en hebben de tijd, ruimte en headspace om te genieten van ons succes.

Maar.. dit is niet altijd onze realiteit geweest.

Hiervoor hebben we jarenlang gestruggled..

.. Op fysiek gebied met een burnout
.. In energie slurpende banen in loondienst
..Te loyaal aan onze familie, waardoor we onszelf klein hielden en niet écht voor onze dromen gingen

Maar! We zijn het levende bewijs dat alles mogelijk is in dit leven, als je maar de juiste stappen zet, in de juiste volgorde.

Al jaren runnen we een succesvolle business. Zijn we gelukkig getrouwd, ouders van een geweldige dochter en zijn we geemigreerd naar Bonaire, waar we heerlijk met ons gezin wonen.

Het is onze missie om gedreven ondernemers te inspireren, activeren en begeleiden om een VRIJ leven te creëren met een succesvol bedrijf, vanuit de juiste energie. Zodat ze meer impact kunnen maken, hun omzet verhogen en weer meer kunnen genieten van het leven met de mensen waar ze van houden.

Inmiddels hebben we al duizenden geweldige, gedreven ondernemers zoals jij, via online trainingen, masterclasses, social media, events en retreats, mogen begeleiden.

De 3-daagse Challenge ‘Knallen met je Business vanuit de juiste Energie, Ontdek hoe een kleine verandering ALLES verandert in je business’ is nu exclusief beschikbaar.

Vul even je voornaam + emailadres in.

Dat is alles wat je hoeft te doen om volledig GRATIS toegang te krijgen tot de challenge.
(Die de koers van je business én je leven volledig kan veranderen)

De challenge is LIVE op donderdag 12, maandag 16 en donderdag 19 oktober om 10.00u (NL/BE tijdzone)

Cut the Crap and Manifest your Dreams!