Cut the Crap
and
Manifest your Dreams!

Vraag nu een Cut the Crap Match Call aan en ontdek:

Wat het nu écht is dat jou op een dieper niveau belemmerd om meer geld te gaan verdienen.

Wat je nodig hebt om hierin een doorbraak te realiseren zodat je wél echt vrij kunt gaan leven met een succesvolle business met betekenis!

Wat jouw concrete volgende stap is zodat je aan het einde van de call hoe dan ook helderheid hebt.

LET OP: Je maakt alleen kans om geselecteerd te worden voor een Cut the Crap sessie wanneer jij:

Jij wilt geen hobby maar écht geld verdienen. Je wilt financieel vrij worden zodat je geld verdient met dat wat je het allerliefste doet én veel tijd hebt om aan jouw dierbaren te besteden.

Serieus voelt dat er meer potentie in je zit. Je krijgt alleen maar niet te pakken hoe je dat tot uiting gaat laten komen en daar is het nu WEL tijd voor!

 Jij wilt snel groeien en liever gisteren dan vandaag VRIJ zijn. Je wilt minder werken en meer verdienen. Je wéét en voelt dat het anders kan, maar HOE DAN?!

Je bent bereid om te doen wat nodig is om een Ultiem Vrij leven te creëren met een succesvolle business met betekenis (je hoeft nog niet te weten hóe, maar je intentie en drive zijn belangrijk!)

 Je bent bereid en in staat om in jezelf te investeren

Yes! Yes! Yes?! Top, scroll dan nog ietsje verder en vul het formulier in. 

Intake formulier
Cut the Crap sessie

Hoeveel ben je bereid én in staat om in jouw transformatie te investeren?

Heb je een supportive partner?

8 + 13 =

Word je niet doorverwezen naar een nieuwe pagina? Dan ben je waarschijnlijk een verplicht veld vergeten in te vullen. Scroll in dat geval even naar boven en vul het veld alsnog in (Alle velden zijn verplicht) en klik opnieuw op de button om je aanvraag te versturen. Doet ‘ie het dan nog niet? Onze even naar contact@kimrietvink.nl. Mijn VA Nikita helpt je graag verder!

There’s no reason for you to play small anymore.
The Universe has big plans for you and it’s time to claim them.