YES! Ben je er klaar voor om binnen 4 maanden met meer FOCUS jouw business vorm te geven op de manier die bij jou past?!

Zodat je overal kunt werken waar-, wanneer en met wie je dat wilt en je jouw passie met zoveel mogelijk mensen kunt delen, terwijl je meer verdient én je zelf vrijer leeft?

Meld je dan aan voor de:

Opleiding Energetisch Ondernemen

 

Word een Magneet voor Klanten en creëer binnen 4 maanden een succesvolle business met 10k omzet, vanuit de juiste energie!

Energetisch ondernemen
Energetisch ondernemen

Je bent voor jezelf begonnen omdat je verlangde naar vrijheid maar als je eerlijk bent werk je harder dan ooit en raak je uitgeput (net als je gezin..)

 

 De Opleiding Energetisch Ondernemen zorgt ervoor dat jij wél een vrij leven creëert mét een succesvol bedrijf. Zodat je zoveel mogelijk mensen kunt inspireren met jouw passie en die felbegeerde Ton op de bank én tijd voor je gezin.

VRIJHEID, PLEZIER & ECHT DOEN! Daar gaan we voor.

We hebben een unieke methode met alle stappen voor de nodige focus en structuur om meer impact te gaan maken, meer omzet te draaien en meer vrijheid te gaan ervaren. 

Je gaat leren hoe je van jouw ideeën een business creëert die volledig aligned is met jou en waarmee je én levens kunt veranderen én goed geld kunt verdienen, ongeacht jouw energieniveau.

Daarnaast gaan we ervoor zorgen dat je kunt werken waar en wanneer jij dat wilt.

En dat je moeiteloos een consistente stroom aan klanten aantrekt, waar je met liefde mee werkt. 

We gaan er voor zorgen dat je een stevig fundament voor je bedrijf creëert dat volledig aligned en authentiek is en waarmee je echte magneet voor ideale klanten wordt en je dus meer geld kunt gaan verdienen met dat wat je het allerliefste doet.

Join ons en een geweldige groep schaamteloos ambitieuze vrouwen voor deze life changing, 4 maanden durende opleiding!

Energetisch ondernemen
Energetisch ondernemen
Energetisch Ondernemen

Hartstikke leuk, maar Hoe dan?!

Want op dit moment…

 

Heb je 1001 ideeën en mis je focus. Je loopt er al een hele tijd mee rond en krijgt het maar niet concreet. Dat frustreert je!

We horen het zo vaak van onze klanten!

Ze zeggen letterlijk (en misschien herken je dat wel:)

“Er zijn ook zoveel dingen die ik online kan doen om klanten aan te trekken: webinars.. podcasten.. mailinglijst.. live gaan.. pffff.. Maar wat werkt nou voor MIJ? En HOE DAN?!

Super frustrerend overigens ook dat het bij anderen wel zo makkelijk lijkt te lukken. Maar al die rationele marketing acties..  Je vóelt het gewoon niet.

Daarbij komt ‘dat stemmetje’ met die belemmerende gedachten toch vaker naar voren dan je zou willen:

“Waarom zouden mensen dingen van MIJ willen leren?? “Wat zullen mensen wel niet denken, Straks vinden zij het onzin” en “weet ik wel genoeg”?!

Oh en dan ook nog die overtuiging van vroeger, waarmee je bent opgevoed: “Doe maar gewoon” (aaarghh!) en daardoor houd je jezelf klein en pas je je aan.

En aangezien je leest over de Opleiding Energetisch Ondernemen, laten we het dan eens over jouw energie hebben. Want..  Op dit moment doe je nog werk / opdrachten die je meer energie kosten dan dat het oplevert, toch?

EN.. Je lichaam geeft al regelmatig signalen dat je zo niet veel langer meer door kunt gaan. Waar of waar?

Je bent er klaar mee om jezelf klein te houden en verlangt naar VRIJHEID op alle vlakken in je leven!

Je verlangt naar een VRIJ leven met een royaal inkomen.

Je wilt GROOTSER: Meer omzet, meer impact en weer meer joy in je leven en je business.

Je bent klaar met aanmodderen. Je bent toe aan een Opleiding met de ‘DOEN’ mentaliteit en accountability.

Je wilt FOCUS! Weg met die wirwar aan ideëen in je hoofd, eindelijk met vertrouwen keuzes maken.

Je wilt écht het verschil maken in de levens van anderen. Verdieping bieden en echte transformaties begeleiden. 

Je wilt meer kunnen genieten! Meer in je positieve energie zitten en meer tijd doorbrengen met de mensen van wie je houdt. Daarbij wil je kunnen doen en kopen wat je wilt, zonder op de prijskaartjes te hoeven kijken.

Je wilt een krachtig fundament voor je (nieuwe) bedrijf waar je zelf volledig achter staat zodat je minimaal 5k per maand gaat draaien mét JOY. Je wilt namelijk écht je andere werkzaamheden gaan terugschalen.

Je wilt ook niet meer zo hard hoeven werken maar effortless een consistente stroom aan klanten manifesteren die ook nog eens moeiteloos investeren.

Energetisch ondernemen

Je bent er helemaal klaar voor om er voor te gaan.

 Yes?! 

En ja, je vindt het ook spannend,  maar jij weet ook NU is het moment om écht in actie te komen voor jouw Ultiem Vrije leven mét een succesvol eigen bedrijf. Je moet alleen nog even weten HOE DAN?!

En precies dat ga je ontdekken in de:

Opleiding Energetisch Ondernemen!

Dankzij de Opleiding verdubbelde ik al binnen 2 maanden mijn omzet!

Myrrhe

 

Een greep uit de successen:

Door het traject Energetisch Ondernemen heb ik stappen kunnen én durven nemen die ik anders niet had gezet en hebben mijn mindset en bedrijf een boost gekregen. Ik heb nu een eigen praktijkruimte, een succesvolle online training én een geweldig aanbod wat helemaal aligned is!

Door het traject heb ik méér focus, ervaar ik meer vrijheid en sta ik dichter bij mezelf. De accountability calls en Q&A’s maken het traject super waardevol, je leert hierin onwijs veel van elkaar.

Energie is KEY in het ondernemen: rust, naar jezelf luisteren én alignment zijn hiervoor onmisbare tools.

De coaching van Kim voor het gesprek met je ideale klant is goud, ik ervaar op een dieper niveau verbinding met mijn klanten en ondanks dat ze vaak “koud” bij mij binnenkomen, zeggen ze als de energie matcht direct JA. Chapeau voor Marc en Kim, hoe ze dit traject weten te begeleiden en de beste versie in jezelf weten te triggeren.

Voor mensen die nog twijfelen: neem de sprong als je voelt dat je dit wilt, het enige wat je kunt doen is winnen en het traject levert je ontzettend veel op!

Inger

 

Feel the vibes uit de Community:

2 liter bloed verloren na de bevalling en toch 250.000euro omzet..

De nacht van 6 op 7 oktober 2020.. ** ZIP** voelde Kim, alsof er een rits open ging.. Ze tikte mij (Marc ;)) aan: “Schat, ik denk dat mijn vliezen gebroken zijn”.

In 1x stoof ik het bed uit: OMG nu ging het echt beginnen, onze dochter kwam er aan!

Wat begon als een thuisbevalling, moest verdergaan in het ziekenhuis..

Nog net voordat we ons huis verlieten riep Kim: “App Jacky! (onze toenmalig VA), ik heb vandaag een Q&A maar die kan ik nu natuurlijk niet doen.”

Kim had met 36 weken zwanger nog een geweldige challenge gegeven voor de start van ons programma, waarmee tienduizenden euro’s binnen haalde én geweldige klanten.

Die wilde ze nog wel even informeren, zo dedicated als ze is 😉

De bevalling ging uiteindelijk goed, alleen daarna verloor Kim 2l bloed.

Haar herstel duurde daarom veel langer dan ze had gedacht en het bedrijf zou op een lager pitje moeten komen te staan..

Als ze er niet voor had gezorgd dat alles helemaal strak zou staan, zodat het door kon draaien, zonder dat zij heel actief aanwezig hoefde te zijn!

En precies dat had ze wel gedaan.

Ze verdiende zelfs 2.000euro terwijl ze borstvoeding zat te geven!

Kim besefte zich: Het bedrijf dat ik gebouwd heb, kan doordraaien ongeacht mijn energieniveau en ongeacht de transformatie waar ik doorheen ga. Geld kan binnen blijven stromen en we kunnen impact blijven maken op de levens van klanten door de manier waarop wij het doen.

Onze methode zorgde ervoor dat we dat alsnog met 250.000euro omzet afgesloten hebben (na 100k dat jaar daarvoor. Flinke groei dus ;)) en het jaar daarop opschaalde naar 400k omzet.

Maar we beseffen ons ook: de meeste ondernemers hebben dit niet.

De meesten hebben een business die in elkaar stort als zij in het ziekenhuis zouden belanden of als ze er een paar maanden tussenuit willen (zoals Kim deed toen we emigreerden naar Bonaire).

We beseffen ons heel goed hoe vrij we leven en hoe we met onze Cut the Crap Methode bij kunnen dragen aan JOUW vrije leven mét een succesvol eigen bedrijf. Waarin je impact maakt op de levens van anderen en jij ook een Ton op de Bank kunt hebben én tijd voor je gezin.

“You have to shift your Energy, before you can shift your reality”

– Abraham Hicks

 

LET OP: De Opleiding Energetisch Ondernemen is niet voor ondernemers die:

Klagen.

Lekker comfortabel zijn waar ze nu zitten, bijvoorbeeld met een man die genoeg verdient of een uitkering. 

Niet de urgentie voelen dat het NU anders moet. 

De opleiding is ook niet voor ondernemers die geen grootse dromen hebben.

En ook niet voor de ‘wannabe ondernemer’, die wel de vrijheid van het ondernemerschap wil ervaren, maar die niet bereid is om te doen wat daarvoor nodig is. 

We verwachten niet dat jij dat bent, maar we willen loud en clear zijn met wie we werken in de Opleiding. 

Energetisch ondernemen
Energetisch ondernemen
Energetisch ondernemen

De Opleiding Energetisch Ondernemen is wel voor jou als:

De verantwoordelijkheid voelt om jouw gift met zoveel mogelijk mensen te delen.

Je niet op zoek bent naar een ‘one size fits all’, maar je jouw business vorm wilt geven op een manier die bij jou past, zodat je overal kunt werken waar-, wanneer en met wie je dat wilt, terwijl je zoveel mogelijk mensen inspireert met jouw passie en zelf een vrij leven creëert. 

Een stevig fundament voor jouw bedrijf wilt creëren, waar je serieus op door kunt bouwen.

Je geen idee hebt hoe je online kanalen kunt gebruiken om je bedrijf te laten groeien en je wilt leren van iemand die al bereikt heeft wat jij wilt bereiken én die de lifestyle leeft die jij ook verlangt.

Je wel al wat resultaat hebt en je wil je business ‘from the heart’ laten groeien op een manier die aligned is met wie jij nu bent.

Je de verantwoordelijkheid voelt om er NU voor te gaan!

Nog meer successen:

Wanneer je meedoet met de Opleiding ga je aan de slag om binnen 4 maanden:

 

Jouw business online vorm te geven, zodat je overal kunt werken waar-, wanneer en met wie je dat wilt, terwijl je zoveel mogelijk mensen inspireert met jouw passie en zelf een vrij leven creëert. 

Leren hoe je ook volledig vanuit jezelf, dus authentiek kunt ondernemen met10k per maand omzet, vanuit de juiste energie.

Focus houdt binnen je bedrijf terwijl er ook ruimte is voor inspired action. We gaan er echt voor zorgen dat je op jouw Path of Joy blijft!

Hoe je een consistente stroom aan klanten manifesteert, op een manier die bij jou past.!

“You have no idea how Limitless it is to don’t give a fu.ck about what other people think of you.”

– Den Pena

 

Dit krijg je concreet wanneer je je aanmeldt voor

de Opleiding Energetisch Ondernemen

E

Toegang tot 9 modules met meer dan 35 trainingsvideo’s. Inclusief meditaties en visualisaties. Juist deze combinatie is wat deze opleiding zo krachtig en uniek maakt

E

Exclusieve Community in de Besloten Facebookgroep vanaf de start van de Opleiding.
Hier kun je verbinden- en sparren met andere gelijkgestemde deelnemers van de opleiding. GOUD!

Met PERSOONLIJKE coaching!
E

We beginnen met een toffe Kick-off call, LIVE. Zo ga je echt vanuit de juiste intentie, frequentie en juiste energie van start.

E

Elke maand staat er een Coachcall gepland. Hoofdcoach Marc gaat er, samen met jou en de groep voor zorgen dat je de geleerde strategie ook toepast. En aligned- op jouw Path of Joy blijft, met focus! Je krijgt GEGARANDEERD 1:1 aandacht!

Mocht je hier een keer niet live bij kunnen zijn, kun je altijd de replay terugkijken.

E

Q&A’S! Waarin we al jouw vragen persoonlijk beantwoorden.  

Zichtbaarheid werken we ook aan:

Dit is de route die je af gaat leggen in de creatie van jouw vrije leven met 10k omzet vanuit de juiste energie.

Module 1 ENergie

Begin met FOCUS: We starten met het GROEI model, zodat je 100% focus en helderheid hebt voor de aankomende 12 weken

Maak kennis met de Cut the Crap methode voor meer energie, een behulpzame mindset én de bewezen marketing strategien vanuit spiritueel oogpunt

Leg het fundament om (weer) vanuit je hart te kunnen ondernemen

Leg de basis om te kunnen werken wanneer jij dat wilt! Je schetst kaders voor maximale focus en duidelijke instructies aan het Universum zodat ze (de Bron, Source, Energie), weten wat ze je moeten sturen

Module 2 Magische Mindset

Creëer jouw Vrij Leven Visie om je aantrekkingskracht helder te hebben en direct te vergroten

Je ontdekt welke oude overtuigingen je nu echt blokkeren en je gaat ze ein-de-lijk loslaten voor meer vrijheid!

Vanuit een unieke meditatie ontdek je het GOUD in jou zodat je trajecten / programma’s kunt gaan maken waar je echt volledig achter staat!

Update je mind om je punt van aantrekking te sturen en richting te geven naar JOUW vrije leven met een 100k business.

Module 3 Strategie

Zaaien en oogsten, ontdek precies wat je wanneer moet doen om je business snel te laten groeien

Dé bewezen marketing methode waarmee je SUPER eenvoudig de leukste klanten binnenhaalt via online kanalen

Schrijf wervende teksten als een PRO met deze super marketing tool.

Time to Shine your Light (part 1)

l

Module 4 Marketing strategie

Ontdek jouw ideale klant waar je met liefde mee wilt werken

Creëer een productaanbod waar je volledig achter staat (vanuit je hart) én dat je moeiteloos verkoopt

Leer een súper leuke strategie om wervende teksten te schrijven, waardoor je met jouw content een magneet voor klanten wordt

Je ontdekt hét geheim waarmee ik die 100k in mijn eerste jaar als fulltime ondernemer haalde en je gaat er zélf mee aan de slag!

Module 5 Sales vanuit je hart

Verhoog jouw eigen-waarde om makkelijker meer geld te kunnen manifesteren

Pricing strategy, leer hoe je een aantrekkelijk aanbod creëert met prijzen waar je achter staat én lekker geld mee kunt verdienen.

Zuiver jouw ondernemers blueprint, voor nog meer vrijheid

Verkopen vanuit je hart, hoe je een JA krijgt in sales gesprekken zonder hard te pushen

Module 6 Money Mindset!

Ontdek jouw Money Blueprint en creëer direct meer vrijheid

Emotional Awareness, laat oude emoties rondom geld los zodat geld beter naar je toe kan stromen

Jouw Geld persoonlijkheid, meer inzicht voor meer focus en meer vrijheid

Money Managing, ontdek hoe je het Universum duidelijke financiële aanwijzingen kunt geven om ook financiële vrijheid te creëren!

l

Module 7 Strategie voor een winstgevende website

Ontdek hoe je direct de aandacht aantrekt van jouw ideale klant aan het begin van je website

Leer hoe je jouw ideale klant triggert om over te gaan tot een aankoop, zodat jij hem/haar kan helpen zodat je zowel jouw impact als jouw omzet verhoogt

Ga stap voor stap aan de slag om jouw website van onder tot boven in te richten zodat je een échte Magneet voor Klanten bent

Module 8 spiritualiteit in business

Van Droom naar Besluit, de cruciale eerste stappen om jouw verlangen te realiseren

Van Besluit naar Realisatie, Het vervolg om aan te trekken waar je naar verlangt

Super praktische tips waardoor jij Tijd overhoudt en sneller meer geld kunt verdienen

Ontdek de GOUDEN regel voor een Ultiem Financieel Vrij Leven

 

l

Module 9 FOCUS, Planning & zuivere aantrekkingskracht

Ontdek de LIFE CHANGING Results Planning Method (RPM)

Deze stappen helpen je om in de juiste energie te komen en te blijven zodat je vanuit de juiste energie jouw 100k business bouwt.

Behulpzame gedachten voor een zuivere aantrekkingskracht, zodat je moeiteloos kunt manifesteren

Bewezen strategieën vanuit spiritueel oogpunt voor een 100k business met FOCUS, Zelfvertrouwen en omzet in overvloed!

Marc en Kim Rietvink

Over Marc & Kim

Practice what we preach

Marc en Kim Rietvink zijn de oprichters van het Instituut voor Energetisch Ondernemen. Ze zijn het levende voorbeeld dat alles mogelijk is in dit leven, als je maar de juiste stappen zet, in de juiste volgorde.

Na jarenlange struggles op zowel fysiek gebied (Kim burnout geweest en een zware bevalling gehad) als in hun carriere (steeds ongelukkig in loondienst), besloten ze het roer om te gooien. Beiden zegden hun baan op, tegen alle adviezen in. Ze kozen ervoor om de geplande huwelijksreis ging niet naar Curacao te laten gaan maar naar de Ardennen (waar het regende)… En alles wat nodig was om te kunnen investeren in de groei van het bedrijf.

Nadat Kim binnen 3 jaar een multiple 6 figure business bouwde, besloot het koppel dat Marc ook als algemeen directeur in het bedrijf zou treden. Het bedrijf en daarmee de impact blijft elk jaar groeien.

Ze wonen nu met hun dochter Evi Fé in de tropische Caribbean, op het idyllische eiland Bonaire. Omringd door witte stranden en palmbomen, prachtige blauwe lucht en de azuurblauwe zee, dragen ze met hun online business bij aan het verhogen van het bewustzijn op aarde door ondernemers te begeleiden met impactvolle programma’s en trajecten.

Marc & Kim over de missie:

“Wij begeleiden, inspireren, empoweren en onderwijzen ondernemers om het rolmodel te worden dat ze verlangen te zijn, zowel in business als privé. Daarbij begeleiden we ze om te groeien in persoonlijk leiderschap voor de creatie van een Ultiem Vrij leven met een succesvol eigen bedrijf.

Wij geloven namelijk dat purpose gedreven ondernemers de wereld kunnen veranderen, for the greater good of all.

 

Wij ontdekten dat 1 ding het verschil kan maken. Zo iets simpels dat al een hele tijd voor ons neus lag, maar we eerder nog niet zagen.. Toen we dat ontdekten en toepasten, veranderde ALLES. Ons leven transformeerde van struggle naar overvloed en van vastzitten naar VRIJHEID! Dat gunnen we iedereen en daarom doen we exact wat we doen. For you. For us. And the Greater Good of All.”

Marc Rietvink Energetisch Ondernemen

Marc Rietvink (hoofdcoach)

Marc heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een van de beste coaches die je maar kunt krijgen in jouw reis naar een Vrij leven met een succesvol eigen bedrijf. Hij begeleid jaarlijks honderden ondernemers om hun resultaten door het dak te laten gaan.

Dankzij zijn coaching ervaren onze klanten die stok achter de deur, waardoor ze gaan doen wat ze nog nooit hebben gedaan, ze bereiken wat ze willen én ervaren ze meer vrijheid, rust én overvloed.

Marc is naast een top coach, ook gecertificeerd Ademcoach en Hypnotherapeut. En is hij gek op het nemen van ijsbaden (én de Caribissche zon) en Crossfit hij 6 dagen per week. Ook is hij een dedicated papa op Papadag.

Samen hebben we inmiddels al ruim 200k geïnvesteerd in trainingen en persoonlijke coaching. Allemaal om jou zo goed mogelijk te kunnen dienen.

En, laat Marc nou de hoofdcoach zijn in de opleiding!!

4 maanden lang wordt hij jouw coach. 

 

Kim Rietvink Energetisch Ondernemen

Kim Rietvink (online teacher)

Kim houdt on-wijs van teachen en zet haar volle passie in om de meest waardevolle trainingen voor onze deelnemers te creëren. Ook is ze altijd vol energie  aanwezig tijdens de Q&A’s en beantwoord ze persoonlijk alle vragen. 

In de afgelopen jaren heeft ze duizenden ondernemers mogen begeleiden om een online business te creëren, die volledig op hun voorwaarden bestaat en aligned is met hun energie. 

Een van haar bekende uitspraken is: Your Business, Your Game, Your Rules! (en dat leeft ze zelf ook echt). 

Daarnaast houdt ze van Spirituele reizen, co-creëert ze dit leven met het Universum, Crossfit ze ook  nog 5 dagen per week en is ze heel gelukkig als moeder. 

Naast de 200k investeringen die Marc en zij hebben gedaan, is ze trots op de meerdere vormen van passief inkomen die ze gecreëerd hebben en de vrijheid waarin ze leven. 

Zodat ze én een bankrekening met overvloed heeft én een lege agenda én impact maakt op deze wereld. 

 

Nog meer successen:

Ben je er klaar voor om binnen 4 maanden jouw business met meer FOCUS vorm te geven op een manier die bij jou past? Zodat je overal kunt werken waar-, wanneer en met wie je dat wilt, terwijl je zoveel mogelijk mensen inspireert met jouw passie, meer verdient en zelf een vrij leven creëert?!

Dan is de Opleiding Energetisch Ondernemen voor jou!

 

Veelgestelde vragen

Is de opleiding ook wat voor mij?

Deze vraag krijgen we eecht het aller meeste. En eerlijk is eerlijk: hiervoor hebben we meer context nodig om met je mee te denken. Met het simpele antwoord: ‘JA, de opleiding is voor jou’, kun je alsnog niks. Jij wilt namelijk ook echt zeker weten dat de Opleiding de juiste match is voor jou. Daarom denken we graag persoonlijk met je mee, dus stuur even een Instagram DM met ‘Cut the Crap’ zodat je prioreit krijgt in de volle inbox. 

Ik heb in het verleden meer cursussen gekocht en heb nog niet (alles) terugverdiend. Ik vind het écht spannend om weer te investeren. Wat maakt dit programma anders en zoveel deelnemers succesvol?

Alright, deze gaan we headfirst in, want!

Wat de Opleiding Energetisch Ondernemen anders maakt dan welke cursus je ooit hebt gevolgd.. 

…Het is geen cursus!

Wat we daarmee bedoelen is, het bevat wel cursus elementen, maar het is veeeeel meer dan dat. Check de volgende stappen:

#1. INHOUD DIE JE IN ACTIE KRIJGT – De meeste programma’s of cursussen (waar we dol op zijn!) kunnen je gemakkelijk in de leer-modus’ houden. Nog meer kijken, altijd leren, nooit doen. De Opleiding zet je in actie door je te laten focussen op de meest essentiële processen die je moet implementeren voor echte resultaten…

…Processen die je zelf kunt volgen…OF overdragen aan een VA of iemand uit je team!

#2 Unieke healings in combinatie met online marketing- en sales strategie

Oh! Denk je dat het enige dat je tegenhoudt waar je heen wilt, alleen maar strategie is? 

Denk je dat alleen ‘het weten’ van meer DINGEN meer resultaten zal opleveren? HA! Well, guess again. De juiste strategie is zéker nodig, maar er zijn zoveel slimme mensen met heel veel strategische kennis die we kennen, en die het nog steeds niet lukt om echt vrij te leven of succesvol te zijn.  

Dus…wat is het dan dat degenen die succes hebben (20%), scheidt van de massa a.k.a. degenen die uiteindelijk opgeven (80%)?

Die vraag heeft ons ONWIJS beziggehouden de afgelopen jaren en we zagen gewoon het verschil. Daarom hebben we de Opleiding zo opgebouwd en ingericht met coaching, dat het je écht helpt om een DOORBRAAK te creëren zodat je gaat leven en ondernemen op JOUW voorwaarden. Naast dat ik je alles vertel wat je moet doen, ga je ervaren hoe je écht resultaat kunt behalen. 

#3 De Coaching! Wij begeleiden je, PERSOONLIJK! Elke maand heb je zowel een Live coachcall waarin je 1:1 aandacht krijgt. EN elke maand een Q&A moment waarin we je vragen persoonlijk beantwoorden. Zo krijg je eindelijk de persoonlijke guidance, steun en verantwoordelijkheid die je verdient. 

#4 Concrete stappen plannen & templates Stapsgewijze plannen voor je zichtbaarheid, het creëren van een online- of een High Level aanbod.. Je krijgt de exacte stappen en templates die we zelf al jarenlang gebruiken en gefinetuned hebben om én vrij te kunnen leven én maximale impact te kunnen maken. Met al jaren een multiple 6 figure omzet.

#5 De Community met 16 weken online support van onze super community managers. Krijg antwoord op je al je vragen en verbind met gelijkgestemde, GEWELDIGE ondernemers in onze Community

Is de Opleiding Energetisch Ondernemen voor de starter of groeiende ondernemer?

Oké, twee dingen:

1) We kunnen het woord ‘starter’ niet uitstaan, dus stop met jezelf zo te noemen.

2) De Opleiding is niet gemaakt met een startende of matige ondernemer in gedachten. Laat het me uitleggen…

De bewezen succesvolle strategieën die je gaat leren in combinatie met de op actie gerichte opdrachten, hebben geen oordeel of iemand een ‘starter’ is of een doorgewinterde ondernemer. 

JIJ kiest zelf of je in de identiteit stapt van ‘succesvol ondernemer’ en de Opleiding begeleid je door de fases heen om te groeien naar die 50- of 100k omzet per jaar. 

Wij geloven wel in ondernemersfases: Dat betekent dat, als je in de startfase zit, je concrete stappen krijgt zijn die je zelf kunt volgen.

Of, als je al langer ondernemer bent en je in de groeifase, kun je deze processen, systemen en templates gewoon overdragen aan je team zodat zij er mee aan de slag kunnen. 

Luister, als je ‘nieuw’ bent binnen ‘online ondernemers land’, dan vragen we wel om met een verlangen te komen. Een verlangen om écht vrij te leven en de wereld te verbeteren. Voor jezelf, je (toekomstige) gezin en voor het grotere geheel. 

En we gaan je echt op geen enkele manier overtuigen dat dit hele ‘geld verdienen met het internet-gedoe’ ook voor jou kan werken. We wéten het. We léven het.  

En als jij nog niet ALL-IN wilt gaan om dit écht te gaan creëren, doe dan geen moeite om mee te doen. Want als deelnemers zich aanmelden, dan gaan we aan de slag! 

Hoe lang houd ik toegang tot de Opleiding?

Je houdt levenslang toegang tot alle trainingsvideo’s in de Academy.

Hoe groot is de groep maximaal en hoe ziet de begeleiding er uit?

Goede vraag! Want daarin maken we met de opleiding juist het verschil. 

We waarborgen we de persoonlijke aandacht door de coaching groepen in te delen in maximaal 6-8 personen per groep. Tijdens deze calls is er gegarandeerd 1:1 aandacht voor jou!!

Elke twee weken zorgen we voor persoonlijke begeleiding, de ene week in de vorm van een live coachingcall, de andere week in de vorm van een Q&A. Zo heb je alle tijd om je vragen stellen én om aan de slag te gaan met de antwoorden zonder dat je je opgejaagd voelt dat je snelsnelsnel moet, maar je júist vanuit ontspanning (en alignment!) kunt groeien. 

In de tussentijd kun je ook in de community terecht met je vragen of voor eventuele support.

Wat gebeurt er als ik een call mis?

Het is geen probleem als je een-of twee calls mist want je hebt toegang tot de replays. Maar het is wel belangrijk dat je 100% committed bent om de modules tijdig te doorlopen. Dus alsjeblieft, schrijf je alleen in als je er écht voor wilt gaan. Met je hele hart en ziel.

Hoe vaak start deze opleiding?

Nog 1x deze zomer. 

Hoeveel tijd moet ik besteden aan het programma?

We gaan ervan uit dat het creëren van een VRIJ leven mét een succesvol bedrijf, waardoor je kunt werken waar- wanneer- en met wie je dat wilt- prioriteit voor je heeft. En dat je bereid bent om Netflix, Spelletjes op je telefoon, Whatsapp of Social Media te minderen.

We weten zeker dat je genoeg tijd hebt om aan de opleiding te besteden, want dankzij het concrete plan dat je maakt, de praktische stappen die je kunt volgen én de persoonlijke coaching, wordt het super logisch om geFOCUST te blijven en om zo in minder tijd, meer te gaan verdienen.

Praktisch gezien zul je per week 2-3uur met de Opleiding bezig zijn. 

Moet ik al een bedrijf hebben als ik begin aan de opleiding?

Nee, maar je moet wel écht een serieus bedrijf willen bouwen en geen hobby. En heb je wel al een bedrijf, dan gaan we zorgen dat je het zo transformeert dat het aligned is met wie jij nu bent.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja! Je kunt de investering in termijnen voldoen. Via de button om je aan te melden, zie je welke termijnen mogelijk zijn. Mocht dit niet passend voor je zijn, mail dan even naar contact@kimrietvink.nl. Dan denken we graag met je mee voor de mogelijkheden!

Start opleiding juni 2024

LET OP: Dit is een eenmalige zomereditie

 

Meld je aan

Z

Eenmalige investering

Normaal

4999,-

Nu voor de SummerBoost

2500,-

ex btw

Z

in 6 termijnen

Normaal per maand

1000,-

Nu met de SummerBoost editie:

479,-

ex btw per maand

Heb je nog een vraag- of een twijfel voordat je je aanmeldt?
Let’s Talk!

We hebben ruimte in onze agenda gemaakt om persoonljik met je te DM’n via instagram, óf om even persoonlijk te zoomen: