hey Heldin,

Super cool dat jij je hebt aangemeld voor UNITE!

En misschien…

Wil jij meer omzet via instagram?

Meer verbinding met je volgers?

Concrete tips en tools om meer betalende klanten aan te trekken via instagram?

YES!

30k via insta!

Life changing cursus voor meer klanten, meer omzet en meer verbinding via Instagram!

“Net je modules gebingewatcht, tools toegepast en raad eens? 2 Orders!” – Petina

Je bent klaar met aanmodderen en wilt resultaat!

Met 0 instagram volgers begon ik mijn bedrijf, ik groeide snel maar niet tot de 10.000volgers waarvan ik dacht dat ik ze nodig had om er van te kunnen leven. Tóch werd Instagram mijn belangrijkste marketing kanaal. Eerst nog best wel onbewust maar binnen 2 jaar lukte het me om in slechts 1 maand 30k via insta om te zetten! 

ik besefte me dat dat wat ik deed, werkte. En niet eenmalig, want keer op keer werkt instagram sales voor mij. In mijn persoonlijke coachingsprogramma’s deel ik deze strategie en tools al een hele tijd, maar nu is het tijd om het toegankelijker te maken voor een groter publiek.

Ik geloof namelijk dat er genoeg is voor iedereen, dat jij OOK in dit succes kunt delen. En als jij meer succes hebt, kun je zelf vrijer leven én draag je bij aan meer levens van anderen. Win Win Win! 

En LET OP: 

X Het is niet moeilijk.
X Je hebt geen tien duizenden volgers nodig, voor je geld kunt verdienen met Instagram.
X Je hebt geen mega funnel met automation en ads nodig om van je bedrijf te kunnen leven.  

Wat je wel nodig hebt (en dat is écht niet lastig), leer je precies in deze cursus. Je krijgt alle  concrete stappen met alle praktische tips en tools zodat ook jij (meer) omzet gaat genereren, meer verbinding krijgt met je volgers én meer betalende klanten aan gaat trekken via instagram! Gecombineerd met een stuk diepgang én meditatie gaat deze cursus life changing voor je zijn!

Met 7 impact volle modules leer je stap voor stap precies wat je kunt doen, heel concreet en heel praktisch zodat je het direct toe kunt passen en resultaat kunt gaan behalen!

If you are not rich by now, there is something you don’t know.

JIJ:

Bent aan het strugglen met weinig klanten via instagram. Je probeert van alles maar mist de juiste strategie en daar baal je van. Herkenbaar?!

Je wilt:

Meer Klanten! Instagram (meer) inzetten om je omzet te doen stijgen   De interactie met je volgers vergroten en van hieruit sales doen.  Groeien op Instagram! Je wilt gewoon die praktische tools zodat je precies weet welke concrete acties je kunt ondernemen en dat je precies weet HOE je meer klanten en omzet via instagram aantrekt. Dat je harde werk wordt beloond en dat je geld gaat manifesteren op een LEUKE manier! YES?!

Meld je nu aan voor de  ’30k via insta’ cursus!

Wordt echt mega super duper waardevol en de waarde van het programma is ook zéker 197,- maar omdat ik het met zoveel mogelijk vrouwen wil delen, geldt er nu eenmalig echt een SUPER aanbieding! Je kunt nu echt voor een MINI investering mee doen!

It’s time to Cut the Crap
and Manifest your Dreams

Dit levert
het programma je op:

30k strategie

Alleen met strategie een consistente, succesvolle business! Maar natuurlijk wel vanuit een spiritueel oogpunt! Vanuit deze spirituele-business combinatie ga je dé 30k strategieën leren, die je DIRECT zelf kunt toepassen.

Z

High Vibes!

YES! Alleen vanuit de juiste energie kun jij moeiteloos klanten aantrekken via Instagram. Daarom gaan we ervoor zorgen dat jij in High Vibes komt en je van daaruit de Law of Attraction vóór je kunt laten werken!

Praktische tips & tools

Je moet het maar net weten, die praktische dingen waardoor klanten wél doorklikken vanuit je stories, hoe ze wél bij je gaan kopen EN als je dat dan doet, je direct het resultaat kunt ervaren!

Z

FOCUS

Je wilt niet de hele dag op insta zitten om maar te leuren om klanten, toch? Daarom gaan we zorgen voor FOCUS zodat jij in zo weinig mogelijk tijd, het maximale uit Instagram haalt!

Z

Meer omzet & verbinding

Yes! Je leert zowel effectieve en efficiënte manieren om via insta inkomsten te genereren en de juiste, BETALENDE! klanten aan te trekken, als hoe je meer verbinding met je volgers creëert.

Nog een tipje van de sluier nodig voor je JA zegt?!

 

Dit ga je o.a. leren: Heel concreet HOE je én meer omzet uit Instagram haalt én meer verbinding maakt met je volgers! Hoe je instagram in kunt zetten als verkoop kanaal, op een manier dat het makkelijk is en je er plezier aan beleeft! Bijvoorbeeld hoe je stories opbouwt, Welke instatools je waarvoor kunt inzetten om je conversie (verkoop) te vergroten, Met welke insta-gebruikers psychologie je rekening moet houden, Hoe je meer volgers krijgt zónder te adverteren!

Jij creëert jouw werkelijkheid! 

Kim Rietvink

Over Kim

“Ondanks mijn lage energie, bouwde ik binnen 16 maanden een succesvolle, internationale coachpraktijk op”

Na de Hoge Hotelschool hopte ik van baan naar baan in de sales- marketing- en eventwereld, maar ik kon het nooit echt vinden. Ik voelde me anders dan collega’s, probeerde te voldoen aan verwachtingen van anderen en had totaal geen voldoening in dat wat ik deed. 

Ik droomde van een vrij leven, maar de realiteit was totaal anders: Ik had overgewicht, zat vast in een fulltime baan, was altijd moe, leefde achter een masker en belandde in een heftige burnout.

“ik besloot het roer om te gooien en ging volledig terug naar mijn kern. Ik investeerde volle bak in persoonlijke-, spirituele en business ontwikkeling.

Events, retraites, coachingtrajecten, opleidingen.. Alles pakte ik aan om het niet meer alleen te doen en met de juiste guidance mijn vrije leven te creëren. En dat lukte!

In slechts 3 jaar tijd

Viel ik 20kg af Herstelde ik van een heftige burnout Zei ik (tegen alle adviezen in) mijn baan op Bouwde ik een succesvolle online coachpraktijk waar ik nu vrij van leef! Zette ik 100.00euro om in mijn eerste jaar als fulltime online ondernemer en schaalde dit op naar bijna 250.000euro omzet in mijn tweede fulltime jaar (waarvan minimaal 30k via insta, in slechts 1 maand) Niet door meer te werken, maar juist MINDER! Daarnaast creëerde ik verschillende vormen van passief inkomen met mijn online business, trading en vastgoed. Het is mijn missie dat alle vrouwen een VRIJ leven kunnen creëren met een succesvol eigen bedrijf en meerdere vormen van (passief) inkomen.

Praktische details

Start: Direct!
Duur: maarliefst 7 impact volle dagen
Tijdsbesteding: max 15-25 minuten per dag (die tijd scroll je toch op insta dus kun je beter deze cursus doen ;))
Je houdt toegang tot de training, dus je kunt ‘m ook in je eigen tijd doen.

Bijna 100 Heldinnen gingen je al voor, lees hier een aantal berichtjes:  

Nu met exclusieve BONUSSEN:

Training: ‘The Making Of’ – zo maak je een online cursus’ t.w.v. 97,-  Q&A video van een uur t.w.v. 500,- Totale waarde van het programma 794,- maar er geldt nu een MEGA VETTE AANBIEDING!

Aanbieding!

Z

MINI investering

Nu geen 794,- maar slechts:

99,-

ex btw

“Make a stand for what you believe in and do what feels right. Despite of any judgement or disapproval from others”

van: mijn spirit animal, de reiger.