Heb jij zin in een te gékke dag met échte verbinding, met jezelf en met anderen?

Wil je gelijkgestemde mensen om je heen die ook hun droomleven creëren?

Ben je ready to unite?!

Meld je dan nu aan voor dit exclusieve LIVE event:

Unite !

Datum: Zondag 8 oktober 2023

Tijd: 10:00 – 14:00u

Locatie: Wormerveer

Kim Rietvink Spiritueel Businesscoach

Lieve Heldin,

Je voelt dat je behoefte hebt aan échte verbinding, met jezelf en met andere ambitieuze vrouwen.

Je wilt écht zien, horen en voelen. Je omringen met gelijkgestemde energie, waarin je volledig jezelf kunt zijn én elkaar kunt uplevelen, om van daaruit verder te gaan met jouw leven op jouw eigen voorwaarden.

 Je wilt even UIT je eigen omgeving, kiezen voor jezelf en IN HIGH VIBES intunen. Jij gunt jezelf dit moment, dit event, op jouw reis naar jouw droomleven!

Daarbij heb je behoefte aan diepgang. Contact maken met jezelf en je verlangens, angsten en overtuigingen loslaten, nieuwe intenties zetten zodat je na dit event vanuit (innerlijke) rust en vol zelfvertrouwen verder kunt in je leven en business.

 Maar! Je hebt wel ook behoefte aan FUN! Even lekker los gaan, alles van je afschudden en loslaten. LEKKER!

 En last but not least… dit is dé kans om ons, Kim & Marc te ontmoeten
(we wonen op Bonaire, dus zo vaak zijn we niet meer in Nederland!) en de waarde van onze teachings en high vibes in levende lijve te ervaren!

YES?!
Kom dan naar UNITE!

Energetisch ondernemen
Kim Rietvink coach
Kim Rietvink Spiritueel Businesscoach
Kim Rietvink Spiritueel Businesscoach
Kim Rietvink coach

It’s time to Unite!

“Be the change you want to see in the world”

.

Dit levert UNITE je op:

Verbinding

Je komt samen met échte mensen, voert échte gesprekken en maakt écht verbinding. Met jezelf, het Universum én gelijkgestemde vrouwen.

Vertrouwen

Er is niks mis met je. Je bent niet stuk. Je bent niet raar. Je voelt je misschien alleen anders.

Die diepgang waar je behoefte aan hebt, die hebben veel meer vrouwen en die vind je bij UNITE! Door je te omringen met deze geweldige gelijkgestemde vrouwen, krijgt je vertrouwen instant een BOOST en voel jij je gedragen!

i

Next Level

Je gaat weer door een diepere laag. Komt los van wat anderen van je denken of twijfels of dit ook mogelijk is voor jou. Jij zet krachtige nieuwe intenties en gaat met een Next Level flow voor jouw droomleven naar huis!

High Vibes!

Natuurlijk zorgen we deze unieke dag voor High Vibes! Laat je meevoeren, stel je open en ervaar hoe jouw energie stijgt. (En mooi meegenomen: vanuit die High VIbes, manifesteer je makkelijker jouw vrije leven!)

Vrijheid!

Even lekker mediteren. Ruimte maken in jezelf. Zowel met stiltes, als sharing momenten. Jij gaat in jezelf contact maken met die vrijheid waar je naar verlangt.
En deze dag kun jij helemaal jezelf zijn, wie jij werkelijk bent.
Dat is vrijheid.
Dat biedt Unite.

Ervaringen van Heldinnen

Unite bracht mij vooral veel bevestiging in het proces van uplevel en zichtbaarheid waar ik nu in zit.
Kim is iemand die met een hele hoge frequentie het spirituele heel aards kan overbrengen. Marc is een zachte ziel, zijn breathwork sessie was heerlijk.
Unite zou ik aanraden aan mensen die aan het begin staan van hun spirituele journey of weerstand voelen tegen het ‘zweverige’. Unite is ook ideaal voor ondernemers omdat het een goede plek is om te netwerken.
Riri

De doorslag om naar Unite te gaan was om Kim en haar energie “in het echt” te zien. De dag heeft me verbinding opgeleverd met geweldige gelijkgestemde vrouwen, waar ik nu nog steeds mee in contact ben.
Kim is super tof, ze laat iedereen zich welkom voelen en weet de energie van de hele groep naar een hoger niveau te krijgen. Marc is een stille kracht, totdat hij een ademsessie gaat doen, dan is hij helemaal in zijn element en begeleidt hij je op een prettige en veilige manier door de sessie heen. Ik raad echt elke vrouw aan om naar Unite te gaan, het is een cadeau aan jezelf!
Marleen

Unite heeft me mega veel gebracht: energie, verbinding met prachtige powervrouwen en nieuwe connecties met gelijkgestemde vrouwen. Kim is power en weet moeiteloos mensen te verbinden op een heel onbevangen manier. Ze laat je stralen en zet mensen zo in hun kracht!!

Marc straalt enorm veel rust en vertrouwen uit tijdens het ademwerk, waardoor je je totaal op je gemak voelt. Elke ondernemer die zich spiritueel en zakelijk wil ontwikkelen, zou zichzelf dit onvergetelijke cadeau moeten doen om te shiften en in haar ware essentie te gaan staan.

Inge

Unite heeft mij een gevoel van rust en verbondenheid gegeven. Ik heb een heleboel inspirerende onderneemsters ontmoet en veel complimenten in ontvangst mogen nemen. Het was heel bijzonder om van onbekenden zoveel liefde en vertrouwen te mogen ontvangen.
Kim is een sterke vrouw die met humor en openheid anderen tegemoet treedt.Marc is een lieve man die graag met mensen in gesprek gaat en hen vooruit wil helpen. Zijn ademhalingstechniek helpt hier ook enorm bij en door zijn uitstraling voel je je meteen op je gemak.
Ik zou UNITE aanraden aan alle vrouwen, zelfs als ze geen ondernemers zijn. Je zult je meteen thuis voelen en door de contacten die je maakt raak je geïnspireerd, je zult hernieuwde energie krijgen en veel liefde ervaren. UNITE zal je heel aangenaam verrassen!
Renate

De doorslag om JA te zeggen tegen UNITE was de mogelijkheid om live samen te komen met andere gelijkgestemde vrouwelijke ondernemers. De dag heeft me verbinding met mezelf en zelfliefde en verbinding met andere toffe vrouwen gebracht.
Kim is een enthousiaste, spirituele vrouw met veel high vibes.
Ik zou Unite zeker aanraden aan andere onderneemsters of vriendinnen die openstaan voor spiritualiteit, zich meer willen ontwikkelen en in contact willen komen met andere vrouwen.
Mirjam

Wat heb ik genoten van Unite! Het persoonlijke welkom Kim en Marc, de afgestemde meditaties en hoe ze de verbinding met alle deelneemsters onderling tot stand brachten. Sprakeloos, en dat heb ik niet snel. Ik ben zeer onder de indruk van Kim haar fijne persoonlijkheid, high Vibes en van het event waar ik deel van mocht uitmaken. Ik heb heel erg genoten! De ademsessie die Marc gaf vond ik heel fijn. Ik had het nog nooit gedaan, maar hij gaf me het vertrouwen dat ik het wel kon. Het was een hele fijne kennismaking met ademwerk en dat smaakt naar meer. Ik ben helemaal opgeladen met knuffels, verbinding en adem. Super bedankt dat ik deel mocht uitmaken van deze unieke UNITE!

Paulette

Unite was een hele mooie dag met verbinden. Ik was alleen, maar het voelde gelijk vertrouwd. Ik voelde me echt gezien waardoor ik me nu zelfverzekerder en groter voel.
Kim heeft een super fijne energie waar je heel blij van wordt. Het is heerlijk om deze energie een dag te ervaren. Marc heeft een lieve, rustgevende energie!

Als je je wilt verbinden met gelijkgestemden en nieuwe mensen wil ontmoeten, dan zou ik je Unite zeker aanraden. Je vindt er zoveel herkenning, inspiratie, energie en liefde! t Is echt een cadeautje voor jezelf.

Andrea

Unite bracht mij nieuwe connecties, verbinding met prachtige vrouwen en een dagje voor mezelf. De oefeningen waren intens en liefdevol. Ik neem er uit mee dat ik meer liefdevol naar mezelf mag zijn en met welke energie ik mijn dromen het universum in stuur.

Kim is een topper! Met haar humor, betrokkenheid, warmte en liefdevolle eerlijkheid. Marc’s breathwork-oefening was ontzettend fijn en hij zorgde voor een veilige en vertrouwde sfeer.

Ik zou Unite zeker aanraden: goed georganiseerd, inspirerend programma, warme sfeer, toplocatie en heerlijke lunch. Ook al kwam ik alleen, ik voelde me vanaf het begin niet alleen.

Sonja

Unite heeft me geholpen mijn angst om echt te verbinding te overwinnen en heeft me inzichten gegeven over wat ik wel wil en wat niet bij mij past.
Ik zie Kim als een persoonlijke coach. Haar duidelijke communicatie, levenslust, liefde voor anderen, lach en humor inspireren me enorm.
Marc heb ik ervaren als een vriendelijke, rustige en empathische man met een hele fijne uitstraling.
Petra

Unite heeft me waardevolle nieuwe contacten, tijd voor mezelf, heling, rust, een nieuwe ervaring en inspiratie opgeleverd.
Kim was heel benaderbaar
Ik zou Unite zeker aanraden aan anderen die matchen met spiritualiteit en gevoeligheid en klaar zijn voor zo’n ervaring. Unite kan een gevoel van herkenning oproepen en laten zien dat je niet alleen bent.
Marlou

Ik kwam naar UNITE omdat ik heel graag verbinding, vertrouwen en vrijheid echt wilde voelen. Bovendien is de energie die Kim uitstraalt bij events zo gaaf om te ervaren! Deze dag heeft mij échte verbinding, liefde en vrijheid opgeleverd. De echte knuffels voelden zo geweldig, wat heb ik dat gemist! Kim is geweldige vrouw die zoveel energie uitstraalt en geeft. Ik volg Kim al een aantal jaar en zij geeft steeds dat extra duwtje in de rug. Marc is een lieve man die met zijn manier van ademen “leren” mij handvatten heeft gegeven, waar ik dagelijks nog voordeel van heb. Ik zou deze dag aan iedereen willen aanraden die echte verbinding, vertrouwen, liefde en vrijheid wil ervaren. Het lijkt een korte dag, maar zo intens én zo’n geweldige ervaring, dat wil je gewoon meemaken.

Gerdine

Ik had Kim een paar dagen voor Unite had leren kennen bij een challenge. Ik kreeg daar zo onwijs veel positieve energie van, dat ik ook mijn commitment heb gegeven voor de uitdaging om eindelijk eens echt te starten met mijn bedrijf. Unite kwam op mijn pad dus ik dacht ja knallen! Kim live, hoe leuk! Ik vond het een hele bijzondere ervaring. Kim is heel energiek en positief en samen met Marc is het een leuke match.

Yvonne

UNITE heeft mij plezier, nieuwe contacten en fijne diepgaande gesprekken zonder oordeel opgeleverd. Ik heb mijn kwetsbaarheden bloot durven geven. Kim is inspirerend en super fijn om naar te luisteren. Marc heeft een fijne energie en je voelt je instant op je gemak bij hem. Ik zou deze dag zeker aanraden. Het is echt een dag voor jezelf. Inspiratie opdoen, nieuwe contacten maken, vrij voelen, verbinden!

Alicja

Owner Narzuta

Ik kwam naar UNITE om weer samen te zijn met andere vrouwen en de verbinding te voelen met elkaar. Deze dag heeft mijn een heerlijke buzz vol positieve energie, nieuwe contacten en een gevoel van vreugde en vrijheid opgeleverd! Kim is een super lieve vrouw, met haar hart op de juiste plek. Ze zegt waar het op staat, met liefde voor de ander. Het was fijn dat Marc erbij was, zijn energie en zijn liefdevolle begeleiding tijdens de breathwork sessie. Ze zijn een top combinatie! Ik raad deze dag zeker aan vooral in deze tijd waarbij het gevoel van eenzaamheid steeds groter wordt en we de verbinding met elkaar zo missen. Deze dag was letterlijk een verademing en ik de liefde en verbinding met mijzelf en anderen weer ervaren!

Ester

Ik nam deel aan Unite omdat ik behoefte had aan verbinding met gelijkgestemde ondernemers. De dag heeft me verbinding, rust en meer energie gebracht.
Kim is een authentiek authentieke, pure en inspirerende vrouw.
Marc’s adembegeleiding was erg fijn om de verbinding met mezelf te behouden tijdens de groepsbijeenkomst.
Ik zou Unite zeker aanraden, vooral aan (spirituele) ondernemers die die eigenlijk niet durven of contact maken lastig vinden. Want verbinding maken is tijdens unite heel makkelijk en fijn.
Angela

Aanmelden

Z

1 ticket

Zondag 8 oktober 10:00 – 14:00uur

Koffie, thee, water en lunch zijn inclusief

Locatie: Wormerveer

77,-

ex btw

Z

1+1 ticket

Neem je partner, vriend, vriendin, MasterMind buddy of gewoon een súper tof persoon mee naar UNITE en krijg extra korting!

Zondag 8 oktober 10:00 – 14:00u

Koffie, thee, water en lunch zijn inclusief

Locatie: Wormerveer

139,-

ex btw