Te laat!

Het aanbod is verlopen.

Maar, we kunnen ons wel voorstellen dat je eerder al een keer hebt geklikt en toen nog even moest denken, of je betaling deed het niet, of er kwam iets tussen.

Daarom, nog één keer de kans: Wil je tóch nog gebruik maken van de actie?

Vul hieronder je naam, e-mail en een korte motivatie en je hoort binnen 48uur of er nog een plek vrij is.

Cut the Crap and
Manifest your Dreams!

Begin nu Gratis en download ons E-book ‘In 4 stappen VRIJ leven met een succesvol eigen bedrijf!’

 

Je droomt van een vrij leven, maar…

Je bent een beetje aan het aanmodderen met je bedrijf. Er komt zoveel op je af dat je het overzicht kwijt raakt. Je hebt een wirwar aan ideeën in je hoofd maar je weet niet waar je moet beginnen. Je doet van alles wat maar mist de focus

Die standaard business- en marketing strategie is niks voor jou. Leuk al die ratio, maar jij wilt ondernemen vanuit je hart. Juist het spirituele spreekt je aan maar hoe je dat in je business toepast, geen idee!

Je voelt dat er meer potentie in je zit. Je krijgt alleen maar niet te pakken hoe je dat tot uiting gaat laten komen. Frustrerend want je bent best ‘een beetje’ ongeduldig. Je leeft liever gisteren dan vandaag een vrij leven!

Diep van binnen wil je zó graag knallen met je business maar je vraagt je af “Hoe krijg ik nou genoeg klanten? of gewoon overall de vraag “Ja maar HOE DAN?!”

Je werkt hard en het gaat best lekker, maar de Ultieme Vrijheid zie je niet terug in vrije tijd of in financiën. Je probeert van alles, maar je hebt geen consistente stroom aan klanten om echt VRIJ van jouw missie te kunnen leven. Daar baal je van!

Je wilt ongegeneerd groots denken en doen maar als je heel eerlijk bent, houd je jezelf nog klein. Diep van binnen ben je toch nog wat onzeker en bepaalde overtuigingen belemmeren je om écht te gaan groeien (“weet ik wel genoeg”?)

De gedachte ‘Moet ik niet weer een baan zoeken’… popt regelmatig bij je op. Maar NO WAY dat je terug wilt in loondienst! 

 

Energetisch Ondernemen

Time to cut the crap

and Manifest your Dreams!

Jij wilt snel groeien en liever gisteren dan vandaag VRIJ zijn. Je bent écht gedreven om er NU voor te gaan!

Daarbij wil je iets achter laten wat van betekenis is. Niet zomaar een bedrijf dat gewoon geld oplevert maar écht iets dat vanuit je hart komt.

Jij wilt kunnen werken waar, wanneer en met wie je dat wilt. Blijven reizen en werken met ideale klanten, die je goed betalen voor de waarde die je levert.

Je wilt minder werken en meer verdienen. Je wéét en voelt dat het anders kan dus het is nu tijd om te investeren te leren HOE je dat gaat realiseren!

Jij wilt geen hobby maar écht geld verdienen. Je wilt financieel vrij worden zodat je geld verdient met dat wat je het allerliefste doet én veel tijd hebt om aan jouw dierbaren te besteden.

Download daarom nu het Cut the Crap E-book!

In dit E-book deel ik gratis mijn 4 bewezen tips om als zelfbewuste, ambitieuze vrouw snel meer klanten en omzet te genereren en zo ook een VRIJ leven te creëren.

Terwijl jij jezelf klein houdt en aanmoddert helpen anderen jouw klanten..

Stap in jouw grootsheid, maak de wereld een stukje mooier en creëer een VRIJ leven! Download nu het Cut the Crap E-book 👇🏽

Ebook Energetisch ondernemen

Dit levert het
Cut the Crap E-book je op

Vrijheid

Dankzij de simpele, concrete stappen verspil je geen tijd meer! Je kunt veel efficiënter gaan werken, DOEN wat nodig is veel meer VRIJHEID ervaren!

Z

Focus

Weg met die ruis! Krijg eindelijk focus en heldere stappen, zodat je precies weet wat je wél gaat doen om aan te trekken waar je naar verlangt!

Balans

Niet alleen maar knallen, daar ben je al zo moe van. Je ontdekt de balans tussen de mannelijke ‘knal’ energie en de zachte, vrouwelijke energie voor een Ultiem Vrij leven!

DOEN!

Je leert niet voor niks de life changing Cut the Crap methode natuurlijk! Met dit heldere E-book kun je eindelijk stoppen met uitstellen en echt gaan DOEN!

Your state of Mind is a Magnet

that creates your reality.

Energetisch Ondernemen

Over Marc & Kim

Practice what we preach

Marc en Kim Rietvink zijn de oprichters van het Instituut voor Energetisch Ondernemen. Ze zijn het levende voorbeeld dat alles mogelijk is in dit leven, als je maar de juiste stappen zet, in de juiste volgorde.

Na jarenlange struggles op zowel fysiek gebied (Kim burnout geweest en een zware bevalling gehad) als in hun carriere (steeds ongelukkig in loondienst), besloten ze het roer om te gooien. Beiden zegden hun baan op, tegen alle adviezen in. Ze kozen ervoor om de geplande huwelijksreis ging niet naar Curacao te laten gaan maar naar de Ardennen (waar het regende)… En alles wat nodig was om te kunnen investeren in de groei van het bedrijf.

Nadat Kim binnen 3 jaar een multiple 6 figure business bouwde, besloot het koppel dat Marc ook als algemeen directeur in het bedrijf zou treden. Het bedrijf en daarmee de impact blijft elk jaar groeien.

Ze wonen nu met hun dochter Evi Fé in de tropische Caribbean, op het idyllische eiland Bonaire. Omringd door witte stranden en palmbomen, prachtige blauwe lucht en de azuurblauwe zee, dragen ze met hun online business bij aan het verhogen van het bewustzijn op aarde door ondernemers te begeleiden met impactvolle programma’s en trajecten.

De ambities zijn groots

Wetende dat ze alles kunnen creëren wat ze maar verlangen, is het doel om in 2025 maar liefst 1.000 ondernemers (to be) te begeleiden in de creatie van een ultiem vrij leven met een succesvol eigen bedrijf.

Marc & Kim over de missie:

“Wij begeleiden, inspireren, empoweren en onderwijzen ondernemers om het rolmodel te worden dat ze verlangen te zijn, zowel in business als privé. Daarbij begeleiden we ze om te groeien in persoonlijk leiderschap voor de creatie van een Ultiem Vrij leven met een succesvol eigen bedrijf.

Wij geloven namelijk dat purpose gedreven ondernemers de wereld kunnen veranderen, for the greater good of all.”

 

Energetisch Ondernemen

Cut the crap and Manifest your dreams