Word een Magneet voor Klanten met de Opleiding Energetisch Ondernemen.

 

En creëer binnen 4 maanden een succesvolle business met meer omzet en meer vrijheid, terwijl je dichtbij jezelf blijft.

Ben jij begonnen met (online) ondernemen omdat je meer vrijheid wilde, terwijl je ook een bijdrage levert aan een mooiere wereld?

 

Maar nu:

Je hebt 1001 ideeën en je mist de focus. Je moddert wat aan en probeert van alles wat. Je bent super enthousiast om mensen te helpen, maar de echte groei blijft uit.

Je hebt een bedrijf en vraagt je af hoe je aan meer juiste klanten komt. Snel. En dat niet alleen, je wilt écht een succesvol BEDRIJF.

Je zit tegen een plafond aan. Het bedrijf dat je gecreëerd hebt, heeft voor je gewerkt tot waar je nu bent. Maar het geeft je niet de mogelijkheid om dóór te groeien met meer omzet en toffere klanten en daar baal je van. Je kan zo ook niet langer doorgaan. Het moet NU anders.

Je bent (te) veel tijd kwijt aan bijzaken. Tijd die je liever besteed aan het werken met super toffe klanten, of gewoon lekker aan iets spontaans doen.

En als je echt eerlijk bent, is je agenda nu te vol met klanten / opdrachten die je meer energie kosten dan dat het oplevert. Je loopt er op leeg..

Je ziet de potentie in jezelf en je bedrijf, bent committed om voor je groei te gaan, maar Er zijn zoveel dingen die je online kan doen om meer klanten aan te trekken: webinars.. podcasten.. mailinglijst.. live gaan.. pffff.. Je vraagt je af: maar wat werkt nou voor MIJ? En HOE DAN?!’

En… je omgeving snapt je niet. Jij bent schaamteloos ambitieus en de mensen om je heen niet. Daar baal je van want je wilt dóórgroeien, maar op dit moment houd je jezelf toch nog klein omdat je je aanpast.

Cut the Crap!
Wat jij nodig hebt is de snelste route naar meer klanten,
meer omzet en meer vrijheid!

 

De Opleiding Energetisch Ondernemen gaat je helpen. Wij geloven dat het mogelijk is om in een hele korte tijd veel meer vrijheid te creëren, meer omzet aan te trekken én de juiste klanten!

Op een LEUKE manier, met FUN!

Het gaat niet om harder werken, maar om de juiste route kennen die je snel van A naar B brengt. En het gaat om DOEN. Niet alleen de route kennen, maar juist die stappen zetten!

Daarom leer je binnen 4 maanden álles over het bouwen van een succesvol (online) bedrijf en begeleiden we je persoonlijk om alle kennis consistent toe te passen. En als je die (liefdevolle) schop onder je kont nodig hebt, dan krijg je die gewoon 🙂

Door het traject Energetisch Ondernemen heb ik stappen kunnen én durven nemen die ik anders niet had gezet en hebben mijn mindset en bedrijf een boost gekregen. Ik heb nu een eigen praktijkruimte, een succesvolle online training én een geweldig aanbod wat helemaal aligned is!

Door het traject heb ik méér focus, ervaar ik meer vrijheid en sta ik dichter bij mezelf. De accountability calls en Q&A’s maken het traject super waardevol, je leert hierin onwijs veel van elkaar.

Energie is KEY in het ondernemen: rust, naar jezelf luisteren én alignment zijn hiervoor onmisbare tools.

De coaching van Kim voor het gesprek met je ideale klant is goud, ik ervaar op een dieper niveau verbinding met mijn klanten en ondanks dat ze vaak “koud” bij mij binnenkomen, zeggen ze als de energie matcht direct JA. Chapeau voor Marc en Kim, hoe ze dit traject weten te begeleiden en de beste versie in jezelf weten te triggeren.

Voor mensen die nog twijfelen: neem de sprong als je voelt dat je dit wilt, het enige wat je kunt doen is winnen en het traject levert je ontzettend veel op!

Inger

Prima als je nu tussen de wasmanden zit, maar je weet:
dit is niet mijn eindstation.
Jij bent ALL-IN om te groeien en bereid om te doen wat daarvoor nodig is.

It’s Time to Cut the Crap and Manifest your Dreams

Die ‘te kleine jas’ moet uit. Het is genoeg geweest. NU is het moment om er voor te gaan.
En je bent er 100% klaar voor.

Snel meer klanten
Meer omzet
Zelf je tijden indelen
Locatie onafhankelijk werken
Een geweldig aanbod wat helemaal aligned is.

Je weet dat dit het moment is om het niet meer alleen te doen. Niet nog langer aan blijven modderen om er vervolgens na een half jaar weer achter te komen dat je alsnog op hetzelfde punt staat (ondanks je effort).

Je wilt het goed doen. En het is tijd om support te krijgen. Support zodat je af en toe even mag leunen, die schop onder je kont krijgt als het nodig is, maar ook gewoon die ‘cheer’ als je op de goede weg bent en je successen boekt.

En je beseft jezelf dat je (weer) dient te investeren in bepaalde kennis en coaching om jouw groei te realiseren. Je kent de volgorde: eerst investeren, dan meer verdienen.

In de Opleiding Energetisch Ondernemen teachen we niet 1 formule. We zeggen niet: je moet het ‘zus of zo’ doen. Daarom geloven we niet in. Wij geloven juist dat je een Magneet voor Klanten wordt, door dicht bij jezelf te blijven en daar je business op in te richten.
Voor de een is dat social media, voor de ander is dat webinars geven en voor weer een ander zijn dat live events.

There is no one size fits all.

Daarom krijg je in de Opleiding toegang tot verschillende business modellen en strategieën en begeleiden we je stap voor stap met opdrachten en coaching om voor jezelf te ontdekken welke strategie en methode bij jou past.

“You have to shift your Energy, before you can shift your reality”

– Abraham Hicks

 

Marc en Kim Rietvink

Over Marc & Kim

Practice what we preach

Marc en Kim Rietvink zijn de oprichters van het Instituut voor Energetisch Ondernemen. Ze zijn het levende voorbeeld dat alles mogelijk is in dit leven, als je maar de juiste stappen zet, in de juiste volgorde.

Na jarenlange struggles op zowel fysiek gebied (overgewicht en lage energie) en in hun carrière (steeds ongelukkig in loondienst), besloten ze beiden het roer om te gooien.

Tegen alle adviezen zegden ze hun baan op. “Maar je hebt het toch zo goed?”
Maximaal investeren in onze persoonlijke-, en later zakelijke ontwikkeling. De huwelijksreis naar Curacao ruilden ze om voor een weekje kamperen in de Ardennen. Waar het 5 dagen regende.

Alles wat nodig was om te kunnen investeren in de groei van hun bedrijven.

Steeds vaker werkte Marc als ademcoach en hypnose-therapeut met Kim haar businessklanten. Zo ontstond er een krachtige combinatie van Kim’s teachings op het gebied van business en persoonlijk leiderschap en Marc’s coaching.

In 2022 besloten Marc en Kim ook zakelijk de handen ineen te slaan en sloot Marc zich aan in Kim haar succesvolle bedrijf. Met als uiteindelijke doel de krachten te bundelen en meer impact te maken.

Ze wonen nu met hun dochter Evi Fé in de tropische Caribbean, op het idyllische eiland Bonaire. Omringd door witte stranden en palmbomen, prachtige blauwe lucht en de azuurblauwe zee, dragen ze met hun online business bij aan het verhogen van het bewustzijn op aarde door ondernemers te begeleiden met impactvolle programma’s en trajecten.

Marc & Kim over de missie:

“Wij begeleiden, inspireren en empoweren gedreven vrouwelijke ondernemers om het rolmodel te worden dat ze verlangen te zijn, zowel in business als privé. Daarbij begeleiden we ze om om meer impact te maken met de juiste marketing strategische tools terwijl ze dicht bij zichzelf blijven.

Wij geloven namelijk dat gedreven ondernemers de wereld kunnen veranderen, for the greater good of all.

Wij ontdekten dat 1 ding het verschil kan maken. Zo iets simpels dat al een hele tijd voor ons neus lag, maar we eerder nog niet zagen.. Toen we dat ontdekten en toepastten, veranderde ALLES. Ons leven transformeerde van struggle naar overvloed en van vastzitten naar VRIJHEID! Dat gunnen we iedereen en daarom doen we exact wat we doen. For you. For us. And the Greater Good of All.”

Marc Rietvink Energetisch Ondernemen

Marc Rietvink (hoofdcoach)

Marc heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een van de beste coaches die je maar kunt krijgen in jouw reis naar een Vrij leven met een succesvol eigen bedrijf. Hij begeleid jaarlijks honderden ondernemers om hun resultaten door het dak te laten gaan.

Dankzij zijn coaching ervaren onze klanten die stok achter de deur, waardoor ze gaan doen wat ze nog nooit hebben gedaan, ze bereiken wat ze willen én ervaren ze meer vrijheid, rust én overvloed.

Marc is naast een top coach, ook gecertificeerd Ademcoach en Hypnotherapeut. En is hij gek op het nemen van ijsbaden (én de Caribissche zon) en Crossfit hij 6 dagen per week. Ook is hij een dedicated papa op Papadag.

Samen hebben we inmiddels al ruim 200k geïnvesteerd in trainingen en persoonlijke coaching. Allemaal om jou zo goed mogelijk te kunnen dienen.

En, laat Marc nou de hoofdcoach zijn in de opleiding!!

4 maanden lang wordt hij jouw coach. 

 

Kim Rietvink Energetisch Ondernemen

Kim Rietvink (online teacher)

Kim houdt on-wijs van teachen en zet haar volle passie in om de meest waardevolle trainingen voor onze deelnemers te creëren. Ook is ze altijd vol energie  aanwezig tijdens de Q&A’s en beantwoord ze persoonlijk alle vragen. 

In de afgelopen jaren heeft ze duizenden ondernemers mogen begeleiden om een online business te creëren, die volledig op hun voorwaarden bestaat en aligned is met hun energie. 

Een van haar bekende uitspraken is: Your Business, Your Game, Your Rules! (en dat leeft ze zelf ook echt). 

Daarnaast houdt ze van Spirituele reizen, co-creëert ze dit leven met het Universum, Crossfit ze ook  nog 5 dagen per week en is ze heel gelukkig als moeder. 

Naast de 200k investeringen die Marc en zij hebben gedaan, is ze trots op de meerdere vormen van passief inkomen die ze gecreëerd hebben en de vrijheid waarin ze leven. 

Zodat ze én een bankrekening met overvloed heeft én een lege agenda én impact maakt op deze wereld. 

 

Dit levert de Opleiding Energetisch Ondernemen je op:

Binnen no time door je plafond breekt en die droom omzet gaat behalen
Hoe jij ook zonder duizenden volgers geweldige klanten aan gaat trekken, die moeiteloos in je investeren
Je krijgt FOCUS, 100%. Heldere doelen een concreet plan en;
We houden je accountable. Mét persoonlijke aandacht.
En belangrijk! Het wordt weer LEUK. Je gaat weer flow ervaren en het gaat weer stromen.
En als laatste, we gaan ervoor zorgen dat je je vrijheid weer terug krijgt. Zelf je tijden bepalen, zelf kiezen waar- en wanneer je werkt. En wanneer niet.

Groeien en Genieten

Energetisch ondernemen
Energetisch ondernemen
Energetisch ondernemen

“You have no idea how Limitless it is to don’t give a fu.ck about what other people think of you.”

– Den Pena

 

Dit krijg je concreet wanneer je je aanmeldt voor

de Opleiding Energetisch Ondernemen

Verlangen:
Maar hoe dan?

Je hebt een duidelijke strategie nodig zodat je meer kunt gaan verdienen, in minder tijd
Nieuw perspectief zodat je niet meer over je grenzen laat gaan maar zodat je krachtige keuzes maakt en je dichtbij jezelf blijft. Mét succes.
De juiste tools zodat je met de kortst mogelijke route je doelen gaat behalen.
Je hebt de juiste begeleiding nodig. Niet weer het volgende online programma, maar juist iemand die met je mee kijkt, mee denkt en je op je pad houdt. Richting je doel.

Je wilt zo graag groeien, maar je ziet gewoon niet HOE je dat gaat doen. Super frustrerend want je wéét dat het mogelijk is. Je wéét dat de potentie in jou en jouw bedrijf zit maar HOE DAN?

Laten we eerlijk zijn, je huidige resultaten komen niet overeen met waar je heen wilt met je ambities. Je zit tegen een plafond en je weet niet hoe je hier doorheen moet.

Je verlangt naar focus. Een helder plan en concrete stappen zodat je precies weet wat je moet doen om je delen te behalen.

En.. je wilt gewoon GAAAN. De stappen zetten. Die dingen dóen die nodig zijn.

En ‘with every fiber in your being’ ben je 100% committed om dat te doen.

En eerlijk? Je wilt je ambities waar maken.

Wij gaan je helpen!

Hoe dan?

Aantekeningen:
Met Energetisch Ondernemen.

Het programma waarin jij:

Binnen no time door je plafond breekt en die droom omzet gaat behalen
Hoe jij ook zonder duizenden volgers geweldige klanten aan gaat trekken, die moeiteloos in je investeren
Je krijgt FOCUS, 100%. Heldere doelen een concreet plan én;
We houden je accountable. Mét persoonlijke aandacht.
En belangrijk! Het wordt weer LEUK. Je gaat weer flow ervaren en het gaat weer stromen.
En als laatste, we gaan ervoor zorgen dat je je vrijheid weer terug krijgt. Zelf je tijden bepalen, zelf kiezen waar- en wanneer je werkt. En wanneer niet.

Groeien én Genieten

Zichtbaarheid werken we ook aan:

Ben je er klaar voor om impact te gaan maken en GROOTS te gaan met jouw bedrijf?

Veelgestelde vragen

Is de opleiding ook wat voor mij?

Deze vraag krijgen we eecht het aller meeste. En eerlijk is eerlijk: hiervoor hebben we meer context nodig om met je mee te denken. Met het simpele antwoord: ‘JA, de opleiding is voor jou’, kun je alsnog niks. Jij wilt namelijk ook echt zeker weten dat de Opleiding de juiste match is voor jou. Daarom denken we graag persoonlijk met je mee. Vraag hier jouw persoonlijke cut the crap sessie aan om met een van onze coaches in gesprek te gaan. 

Hoe lang houd ik toegang tot de Opleiding?

Je houdt levenslang toegang tot alle trainingsvideo’s in de Academy.

Wat gebeurt er als ik een call mis?

Het is geen probleem als je een-of twee calls mist want je hebt toegang tot de replays. Maar het is wel belangrijk dat je 100% committed bent om de modules tijdig te doorlopen. Dus alsjeblieft, schrijf je alleen in als je er écht voor wilt gaan. Met je hele hart en ziel.

Hoe vaak start deze opleiding?

In deze vorm nu 1x per jaar. Dus als je deze kans mist, kan het weer 12 maanden duren voor de deuren weer open gaan.

Hoeveel tijd moet ik besteden aan het programma?

Je hebt 6 weken de tijd voor 2 modules. Ervan uitgaande dat je committed bent, ben je per week een uur met de Opleiding bezig. (En laten we eerlijk zijn: Die tijd scroll je anders op social media, dus nu kun je dat mooi gebruiken om een vrij leven met een succesvol eigen bedrijf te creëren!)

Moet ik al een bedrijf hebben als ik begin aan de opleiding?

Nee, maar je moet wel écht een serieus bedrijf willen bouwen en geen hobby. En heb je wel al een bedrijf, dan gaan we zorgen dat je het zo transformeert dat het aligned is met wie jij nu bent.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja! Je kunt de investering in termijnen voldoen. Via de button om je aan te melden, zie je welke termijnen mogelijk zijn. Mocht dit niet passend voor je zijn, mail dan even naar contact@kimrietvink.nl. Dan denken we graag met je mee voor de mogelijkheden!

Start opleiding maandag 29 mei 2023

Wil jij persoonlijk in gesprek om te overleggen of deze opleiding de juiste stap is voor jou?
Vraag dan nu een matchcall aan!
Z

Eenmalige investering

Nu

4999,-

ex btw

Z

in 6 termijnen

Nu

850,-

ex btw per maand