Ben jij een Spirituele, ambitieuze onderneemsters en wil jij VRIJ leven met een succesvol eigen bedrijf?

Wil je kunnen werken waar en wanneer jij dat wilt, terwijl je ruim voldoende manifesteert om alles te kunnen doen en kopen wat je leuk vindt?!

Wil je de wereld verbeteren én een Ton op de Bank én Tijd voor je (toekomstige) gezin?!

Meld je dan nu aan voor de GRATIS Masterclass:

Kim Rietvink Spiritueel Business Mentor

Je bent voor jezelf begonnen omdat je verlangde naar vrijheid maar…

Je hebt 1001 ideeën en je mist de focus. Daardoor doe je van alles wat maar niks levert écht resultaat op.

Die droom van werken waar, wanneer en met wie je dat wilt is nog altijd geen realiteit. Klanten domineren jouw agenda nog en je zegt nog te vaak ‘ja’ op een aanvraag terwijl je dat eeeigenlijk niet wilt…

Je kunt zo niet veel langer meer doorgaan. Je lichaam geeft al regelmatig signalen, je hebt thuis niet de aandacht voor je kinderen die je wilt (want je afspraken lopen uit en je hebt continu todo lijstjes in je hoofd) en quality time met je partner is ook al lang geleden..

Je aanbod is niet meer aligned met wie jij nu bent. Daardoor stroomt het niet meer zoals voorheen, daar baal je van en het moet NU anders.

Die standaard business- en marketing strategie is niks voor jou. Leuk al die ratio, maar jij wilt ondernemen vanuit je hart. Juist het spirituele spreekt je aan maar hoe je dat in je business toepast, geen idee!

Je brengt veel te veel tijd door op social media in de hoop dat je daar het antwoord op je vraag vindt. Maar volgens glipt de tijd je door de vingers, voel je je slechter omdat je jezelf vergelijkt met anderen (die verder / beter / mooier lijken dan jij) en houdt je jezelf kleiner dan je werkelijk bent.

Kim Rietvink Spiritueel Business Mentor

Je bent er klaar mee om jezelf klein te houden. 

Jij wilt GROOTSER: Meer omzet, meer impact en weer meer JOY in je leven en je business.

Je hebt behoefte aan focus. Weg met die wirwar aan ideeën in je hoofd en helder weten wat je te doen staat.

Je wilt niet meer zo hard hoeven werken maar wilt effortless een consistente stroom aan klanten manifesteren die ook nog eens moeiteloos investeren.

Je wilt je Joy weer terug, dat betekent een transformatie van je aanbod en je ideale klant. Dat vind je spannend, maar je bent er wél klaar voor.

Je bent niet iemand die voor zichzelf begonnen is om er een ‘hobby’ bij te hebben. Jij wilt én uit je hart ondernemen én de wereld een stukje mooier maken én goed geld verdienen.

Maar.. je moet alleen nog even weten HOE DAN?!

Dat ga je leren in deze exclusieve Masterclass:

Authentiek ondernemen vanuit de juiste energie.

Voor meer omzet, impact en JOY!

 

Wanneer je je aanmeldt voor de Masterclass ga je leren:

Hoe je ook volledig vanuit jezelf, dus authentiek kunt ondernemen, vanuit de juiste energie.

Hoe je meer omzet, meer impact en meer JOY kunt manifesteren met je business.

Welke 4 stappen jij te zetten hebt om een Ultiem Vrij leven te creëren mét een succesvol eigen bedrijf

Hoe je ook met jouw bedrijf kunt gaan werken waar, wanneer en met wie je dat wilt zodat je jouw eigen tijden indeelt en véél tijd kunt besteden aan je gezin!

Hoe je een consistente stroom aan klanten creëert, zónder dat je er keihard voor hoeft te werken.

Je ontdekt hoe je de Law of Attraction vóór je kunt laten werken in jouw leven en jouw bedrijf.

Ontdek hoe ook jij jouw bedrijf GROOT kunt maken zodat je meer gaat verdienen én meer levens gaat veranderen, zónder de angst dat je jouw succes niet aankan!

 

LET OP! Deze Masterclass is niet voor IEDEREEN.

 

Deze Masterclass is voor jou:

 Als jij gestart bent met jouw bedrijf als coach, healer, trainer of therapeut en 10k wilt draaien.

Schaamteloos ambitieus bent en geen ‘Excuus Truus’.
Je bent klaar met aanmodderen en bent bereid om te gaan DOEN!

Deze Masterclass is niet voor jou als jij nog twijfelt of een eigen bedrijf wel wat voor jou is. 

Kim Rietvink

Over Kim

“Ondanks mijn lage energie, bouwde ik binnen 3 jaar een multiple 6 figure business met mijn coachpraktijk”

Ik ben Kim, moeder van een geweldige mooie, slimme en lieve dochter Evi Fé, getrouwd met de liefde van mijn leven Marc en ik was de eerste Spiritueel Businesscoach in Nederland. Ze verklaarden me een aantal jaren geleden voor gek door voor deze combinatie te kiezen maar ik ben inmiddels dé expert op gebied van Energetisch ondernemen.

Ik combineer bewezen businessstrategieën met diepgaande spiritualiteit. Dankzij deze combinatie lukte het mij om in in slechts 3 jaar tijd 400k omzet te draaien en dat terwijl ik ook zwanger was, de wereld op slot ging en ik moest herstellen van 2 liter bloed verlies na mijn bevalling.

Maar heel eerlijk? Al die k’s zijn hartstikke leuk, ze maken veel mogelijk in mijn leven. Maar waar het me echt om gaat is mijn essentie, mijn duty léven waarvoor ik hier op aarde ben. Geld is daarvan een heerlijk vervolg, waarmee ik Ultiem Vrij kan genieten met mijn geweldige gezin.

Kim Rietvink

Minder werken en meer verdienen…

Het lijkt voor velen te mooi om waar te zijn en het staat recht tegenover de maatschappelijke conditionering is, maar ik ben  het levende bewijs dat het mogelijk is.

De fout die veel gemaakt wordt is dat mensen denken dat vrijheid is: werken waar en wanneer je dat wilt. Dat dacht ik ook. Maar toen ik dat binnen een paar maanden bereikte, voelde het leeg… En tuurlijk, werken waar en wanneer je wilt is een onderdeel van vrijheid maar er is nog veel meer!

Ik ontdekte de volgende stap: Vrij leven. Minder werken en meer verdienen. In de tijd waarin we leven is dat mogelijk als je de juiste systemen voor je hebt werken. Maar dan komt het marketing monster om de hoek kijken, de ratio neemt het over van het hart, ondernemers gaan nog harder werken (met weinig resultaat) en uiteindelijk hebben ze niet de vrijheid en vervulling waar ze zo naar verlangen.

Focus, efficiëntie, groots denken én doen zijn essentieel om Ultiem vrij te leven, de top. te bereiken en meer tijd voor je gezin te creëren.

Precies 3 van Kim haar grote krachten. PLUS daar komt de diepgaande spiritualiteit om de hoek kijken. Voor Kim dé key om volledig vrij te kunnen ZIJN. En met liefde neemt ze jou mee op deze reis!

Spiritueel Businesscoach
Kim Rietvink coach
Ondernemen vanuit grootsheid

“You have no idea how Limitless it is to don’t give a fu.ck about what other people think of you.”

– Den Pena

 

Kim Rietvink Masterclass

Tot hier gekomen? Stel je dan eens voor dat je..

Je ULTIEM vrij zou leven! Je elke dag kunt gaan doen wat je het allerliefste doet en dus écht kunt werken waar, wanneer en met wie jij dat wilt én bepaalt wanneer je lekker niet werkt!

Dat je niet meer zo keihard hoeft te werken en dat klanten je moeiteloos weten te vinden én moeiteloos JA zeggen tegen je aanbod. (OPLUCHTING!)

Dat je gewoon kunt kopen wat je wilt, zonder dat je op de prijskaartjes of je bankrekening hoeft te kijken..

Je vanuit vertrouwen je prijzen gaat verhogen en dat je elke dag kunt gaan doen wat je het aller liefste doet?

Kim Rietvink Spiritueel Business Mentor

En.. Hoe zou het zijn als..

Je FOCUS hebt. Je gewoon precies weet wat je moet doen, zodat je stap voor stap aan de slag kunt.

En dat je schijt krijgt aan de mening van anderen! Lekker man, geen twijfels en afleiding meer doordat je ouders, vader, moeder, vriendin of die ene volger iets van je vindt maar JIJ die doet wat JIJ wilt en wat voor JOU goed voelt.

Dus ook:

Die vette multiple 6 figure business bouwen met net zoveel klanten, net zoveel omzet en net zoveel impact als JIJ wilt?!

Want, volgens mij droom jij ervan om andere mensen te helpen, toch? Je wilt de wereld een stukje mooier maken.

Hoe meer mensen je bereikt, hoe meer impact je hebt, hoe meer geld je uiteindelijk kunt verdienen en hoe vrijer je kunt leven.

Waar of waar?!

Time to Cut the Crap and Manifest your Dreams!

 

The world needs YOU. Not a copy of someone else.