Wil jij dit jaar die 100k aantikken?

Terwijl je duizenden mensen inspireert met jouw passie?

Ben je 100% committed om ervoor te gaan?

YES?!

Meld je dan NU aan voor de GRATIS Masterclass:

Op naar een Ton!

Ontdek de juiste strategie die leidt tot 100k omzet
terwijl je duizenden mensen helpt met jouw expertise

Wanneer jij je aanmeldt voor de Masterclass ga je leren:

  💚 Hét geheim, dat andere businesscoaches je niet vertellen om binnen 1 jaar een Ton omzet te behalen.

💚 Hoe je ook kunt gaan werken waar- en wanneer je wilt

💚  De stappen om een consistente stroom aan klanten te creëren zodat je je nooit zorgen hoeft te maken over je inkomen en je vol vertrouwen kunt ondernemen. 

💚 Hoe je zoveel mogelijk mensen kunt helpen met jouw expertise zonder steeds harder te hoeven werken. 

 💚 Hoe je een  gelukkig en vrij leven creëert, waarin je jouw eigen tijden indeelt en meer tijd kunt besteden aan je (toekomstige) gezin

💚Hoe ook jij een Magneet voor ideale Klanten wordt

 

Meld je NU aan

Eerst nog even verder lezen om te voelen of het matcht? 

Kim Rietvink Spiritueel Business Mentor

Je droomde ervan om vrij leven, maar….

Je hebt 1001 ideeën en mist de focus. Daardoor probeer je van alles, maar niks werkt echt. Dat frustreert je!

Er zijn zoveel dingen die je online kunt doen om klanten aan te trekken (webinars.. podcasten.. mailinglijst.. live gaan.. pffff) maar je weet niet wat er werkt voor JOU en hóe het dan precies werkt.

Je bent voor jezelf begonnen omdat je verlangde naar vrijheid maar… Die droom van werken waar, wanneer en met wie je dat wilt is nog altijd geen realiteit.

Je werkt hard, hebt wel wat klanten (gehad) maar die ‘via-via’ klanten zijn nu wel een beetje op. Wat nu?!

Die standaard business- en marketing strategie is niks voor jou. Leuk al die ratio, maar jij wilt ondernemen vanuit je hart. Juist het spirituele spreekt je aan maar hoe je dat in je business toepast, geen idee!

Je herkent de “Doe maar gewoon” mentaliteit van vroeger, daardoor houd je jezelf klein, pas je je aan en dat frustreert je.

Je bent er klaar mee om alles alleen te doen, je wilt meer like minded vrouwen om je heen. Vrouwen die óók spiritueel EN ambitieus zijn! Vrouwen die vanuit hun hart willen ondernemen maar ook gewoon willen knallen. Dat soort mensen heb je nu alleen nog niet genoeg om je heen..

Energetisch Ondernemen

Je ziet het bij anderen wel lukken en dat frustreert je. Mooie reizen, geld dat binnenstroomt, mooie reviews van toffe klanten… Tijd met hun gezin, kopen wat ze willen zonder op de prijskaartjes te kijken en ook nog eens altijd en overal uiteten kunnen..

Hoe doen die ondernemers dat?!

Er is iets dat al het verschil maakt. Het is maar iets kleins, dat  dan wel weer hét grote verschil maakt. Het is klein maar als je dit ziet, voelt en begrijpt… dan verandert alles. ALLES.

Exact dat ga ik Kim onthullen tijdens een hele bijzondere en praktische
‘Op naar een Ton!’ Masterclass. Het wordt super gaaf, en heel bijzonder. Je moet er echt bij zijn!

Opleiding Energetisch Ondernemen

Wil jij kunnen werken waar en wanneer je dat wilt?

Zélf je tijden indelen en genoeg tijd overhouden om te genieten met je (toekomstige) gezin?

Je verlangt naar een VRIJ leven met een royaal inkomen zodat je uiteten kunt wanneer je wilt en kunt kopen wat je wilt, zonder op de prijskaartjes te kijken?

Je wilt GROOTSER: Meer omzet, meer impact en weer meer joy in je leven en je business.

En:

Je wilt FOCUS! Weg met die wirwar aan ideëen in je hoofd, eindelijk met vertrouwen keuzes maken.

Je wilt écht het verschil maken in de levens van anderen en je ziet de potentie in jezelf én je bedrijf. Maar HOE je dat nou echt succesvol gaat doen…?! Daar kun je wel wat hulp bij gebruiken.

Yes?! Meld je aan voor de Masterclass!

 

De Masterclass is LIVE op dindag 28 mei om 19:30u
& woensdag 29 mei om 10:00u

Dinsdag avond of donderdag middag (PLAN HET IN!)

Genoeg informatie, Cut the Crap & gaan met die banaan!

Meld je aan.

 

Meld je NU aan

Your state of Mind is a Magnet that creates your reality.

Spiritueel Businesscoach - Kim Rietvink

Wie ben ik?

Practice what we preach

Ik ben Kim, moeder van een geweldige mooie, slimme en lieve dochter Evi Fé, getrouwd met de liefde van mijn leven Marc en ik was de eerste Spiritueel Businesscoach in Nederland. Ze verklaarden me een aantal jaren geleden voor gek door voor deze combinatie te kiezen maar ik ben inmiddels dé expert op gebied van Energetisch ondernemen.

Ik combineer bewezen businessstrategieën met diepgaande spiritualiteit. Dankzij deze combinatie lukte het mij om in in slechts 3 jaar tijd 400k omzet te draaien en dat terwijl ik ook zwanger was, de wereld op slot ging en ik moest herstellen van 2 liter bloed verlies na mijn bevalling.

Maar heel eerlijk? Al die k’s zijn hartstikke leuk, ze maken veel mogelijk in mijn leven. Maar waar het me echt om gaat is mijn essentie, mijn duty léven waarvoor ik hier op aarde ben. Geld is daarvan een heerlijk vervolg, waarmee ik Ultiem Vrij kan genieten met mijn geweldige gezin.

Rietvink

Minder werken en meer verdienen…

Het lijkt voor velen te mooi om waar te zijn en het staat recht tegenover de maatschappelijke conditionering is, maar ik ben  het levende bewijs dat het mogelijk is.

De fout die veel gemaakt wordt is dat mensen denken dat vrijheid is: werken waar en wanneer je dat wilt. Dat dacht ik ook. Maar toen ik dat binnen een paar maanden bereikte, voelde het leeg… En tuurlijk, werken waar en wanneer je wilt is een onderdeel van vrijheid maar er is nog veel meer!

Ik ontdekte de volgende stap: Vrij leven. Minder werken en meer verdienen. In de tijd waarin we leven is dat mogelijk als je de juiste systemen voor je hebt werken. Maar dan komt het marketing monster om de hoek kijken, de ratio neemt het over van het hart, ondernemers gaan nog harder werken (met weinig resultaat) en uiteindelijk hebben ze niet de vrijheid en vervulling waar ze zo naar verlangen.

Focus, efficiëntie, groots denken én doen zijn essentieel om Ultiem vrij te leven, de top. te bereiken en meer tijd voor je gezin te creëren.

Precies 3 van Kim haar grote krachten. PLUS daar komt de diepgaande spiritualiteit om de hoek kijken. Voor Kim dé key om volledig vrij te kunnen ZIJN. En met liefde neemt ze jou mee op deze reis!

Energy can infect of affect you. Make sure you surround yourself with winners!

Ervaringen van Heldinnen

Zij gingen je voor om een VRIJ leven te creëren en tegelijkertijd de wereld te verbeteren!

“Deze challenge was echt zó helpend, ik had allemaal mooie inzichten! Ik voel nu echt dat ik vanuit mijn authentieke zelf mag gaan handelen en mijn pad van enthousiasme mag gaan volgen”.

There’s no Reason for you to play small anymore.

The Universe has Big plans for you and it’s time to claim them!