Ben jij een zelfbewuste, ambitieuze ondernemer en wil jij VRIJ leven met een succesvol eigen bedrijf?

Wil je kunnen werken waar en wanneer jij dat wilt, terwijl je ruim voldoende manifesteert om alles te kunnen doen en kopen wat je leuk vindt?!

Wil je de wereld verbeteren én een Ton op de Bank én Tijd voor je (toekomstige) gezin?!

Meld je dan nu aan voor de GRATIS 3-daagse challenge:

Cut the crap
challenge

LIVE: 13, 14, 15 september 2022

Opleiding Energetisch Ondernemen

Je droomt van een vrij leven, maar…

Je hebt 1001 ideeën en mist de focus. Daardoor probeer je van alles, maar niks werkt echt. Dat frustreert je!

Er zijn zoveel dingen die je online kunt doen om klanten aan te trekken (webinars.. podcasten.. mailinglijst.. live gaan.. pffff) maar je weet niet wat er werkt voor JOU en hóe het dan precies werkt.

Je bent voor jezelf begonnen omdat je verlangde naar vrijheid maar… Die droom van werken waar, wanneer en met wie je dat wilt is nog altijd geen realiteit.

Je werkt hard, hebt wel wat klanten (gehad) maar die ‘via-via’ klanten zijn nu wel een beetje op. Wat nu?!

Die standaard business- en marketing strategie is niks voor jou. Leuk al die ratio, maar jij wilt ondernemen vanuit je hart. Juist het spirituele spreekt je aan maar hoe je dat in je business toepast, geen idee!

Je herkent de “Doe maar gewoon” mentaliteit van vroeger, daardoor houd je jezelf klein, pas je je aan en dat frustreert je.

Je bent er klaar mee om alles alleen te doen, je wilt meer like minded vrouwen om je heen. Vrouwen die óók spiritueel EN ambitieus zijn! Vrouwen die vanuit hun hart willen ondernemen maar ook gewoon willen knallen!

Energetisch Ondernemen

Je ziet het bij anderen wel lukken en dat frustreert je. Mooie reizen, geld dat binnenstroomt, mooie reviews van toffe klanten… Tijd met hun gezin, kopen wat ze willen zonder op de prijskaartjes te kijken en ook nog eens altijd en overal uiteten kunnen..

Hoe doen die ondernemers dat?!

Er is iets dat al het verschil maakt. Het is maar iets kleins, dat  dan wel weer hét grote verschil maakt. Het is klein maar als je dit ziet, voelt en begrijpt… dan verandert alles. ALLES.

Exact dat gaan we, Marc & Kim onthullen tijdens een hele bijzondere en praktische
Cut the Crap’ challenge op 13, 14 en 15 september. Het wordt super gaaf, en heel bijzonder. Je moet er echt bij zijn!

Dit levert de ‘Vrij leven met een online business’ challenge je op

Concrete stappen voor meer omzet

Je wilt geld verdienen. En terecht! Daar is Strategie voor nodig en die is helemaal niet moeilijk als je de juiste stappen kent! En die ga je leren! Doordat jij de BEWEZEN succesvolle sales- en marketing strategieën leert, is een gelukkig en vrij leven met een succesvol eigen bedrijf véél dichterbij dan je denkt!

Z

Focus

In slechts 3 dagen: Stap voor stap SUPER duidelijk wat je te doen staat om jouw business én jouw leven naar de Next Level te brengen! Zodat je in de tijd die je aan je First Class business besteed, ook echt kunt doen wat je het allerliefste doet en daarnaast lekker kunt genieten van je vrije leven in overvloed!

High Vibes

Doorbreek het patroon van jezelf klein houden en ga staan voor wie je werkelijk bent! Tijdens deze challenge krijgt jouw zelfvertrouwen een enorme BOOST zodat jij jouw licht groots kunt laten schijnen, je elke dag in kunt tunen op de High Vibes zodat je MOEITELOOS gaat manifesteren waar jij naar verlangt!

Vrijheid

Dankzij de bewezen succesvolle Cut the Crap methode krijg je meer energie, word je de vibrationele match voor jouw verlangen, krijg je weer FOCUS, rust in je hoofd, meer geld op je bankrekening en meer vrijheid in je leven!

De challenge is LIVE op 13, 14 en 15 september

In de avond van 19:30 tot 21:00u (PLAN HET IN!)

Genoeg informatie, Cut the Crap & gaan met die banaan!

Meld je aan.

 

Meld je NU aan

Your state of Mind is a Magnet that creates your reality.

Marc en Kim Rietvink

Over Marc & Kim

Practice what we preach

Marc en Kim Rietvink zijn de oprichters van het Instituut voor Energetisch Ondernemen. Ze zijn het levende voorbeeld dat alles mogelijk is in dit leven, als je maar de juiste stappen zet, in de juiste volgorde.

Na jarenlange struggles op zowel fysiek gebied (Kim burnout geweest en een zware bevalling gehad) als in hun carriere (steeds ongelukkig in loondienst), besloten ze het roer om te gooien. Beiden zegden hun baan op, tegen alle adviezen in. Ze kozen ervoor om de geplande huwelijksreis ging niet naar Curacao te laten gaan maar naar de Ardennen (waar het regende)… En alles wat nodig was om te kunnen investeren in de groei van het bedrijf.

Nadat Kim binnen 3 jaar een multiple 6 figure business bouwde, besloot het koppel dat Marc ook als algemeen directeur in het bedrijf zou treden. Het bedrijf en daarmee de impact blijft elk jaar groeien.

Ze wonen nu met hun dochter Evi Fé in de tropische Caribbean, op het idyllische eiland Bonaire. Omringd door witte stranden en palmbomen, prachtige blauwe lucht en de azuurblauwe zee, dragen ze met hun online business bij aan het verhogen van het bewustzijn op aarde door ondernemers te begeleiden met impactvolle programma’s en trajecten.

Rietvink

De ambities zijn groots

Wetende dat ze alles kunnen creëren wat ze maar verlangen, is het doel om in 2025 maar liefst 1.000 ondernemers (to be) te begeleiden in de creatie van een ultiem vrij leven met een succesvol eigen bedrijf.

Marc & Kim over de missie:

“Wij begeleiden, inspireren, empoweren en onderwijzen ondernemers om het rolmodel te worden dat ze verlangen te zijn, zowel in business als privé. Daarbij begeleiden we ze om te groeien in persoonlijk leiderschap voor de creatie van een Ultiem Vrij leven met een succesvol eigen bedrijf.

Wij geloven namelijk dat purpose gedreven ondernemers de wereld kunnen veranderen, for the greater good of all.”

 

Energy can infect of affect you. Make sure you surround yourself with winners!

Ervaringen van Heldinnen

Zij gingen je voor om een VRIJ leven te creëren en tegelijkertijd de wereld te verbeteren!

There’s no Reason for you to play small anymore.

The Universe has Big plans for you and it’s time to claim them!

Aanmelden

‘Vrij leven met een online business’ challenge LIVE
13, 14 en 15 september 2022