Cut the Crap Challenge

Vul even je naam en e-mail adres in om toegang te krijgen tot deze 3- daagse challenge:

 

 

Wanneer je je aanmeldt voor deze Life Changing Challenge ontdek je
binnen 3 dagen onze succesmethode om:

Dag 1

  Hét geheim, dat andere businesscoaches je niet vertellen, om SNEL te kunnen groeien met je bedrijf.

Hoe je af komt van die 1001 ideeën en hoe je meer FOCUS krijgt. Zodat je in de tijd die je aan je business besteed, ook echt resultaat gaat behalen en je meer kunt gaan verdienen, in minder tijd.

Hoe je stopt met jezelf te saborteren, zodat je in een rechte lijn naar die 10k omzet kunt knallen, vanuit de juiste energie.

Dag 2

Hoe Kim in haar eerste jaar als ondernemer meteen een Ton deed met iets waar ze super blij van werd én veel impact mee had. En natuurlijk: hoe jij dat dus ook kunt realiseren.

Dé strategie  voor meer omzet zodat jij exact weet wát je moet doen om snel meer klanten en meer omzet te creëren.

Hoe je een consistente stroom aan klanten aan kunt trekken  op een manier die bij jou past. Zodat die 10k omzet per maand binnen no time realiteit is.

 

Dag 3

Ontdek je hét geheim om een Magneet voor klanten te worden vanuit JOY.

Hoe je Authentiek blijft in een overvolle markt en je dus ondanks eventuele concurrentie, exact weet hoe je moeiteloos die 10k per maand manifesteert.

Hoe je kunt gaan werken waar- en wanneer je dat wilt, met de allerleukste klanten.

Energetisch ondernemen

Je ziet het bij anderen wel lukken en dat frustreert je. Mooie reizen, geld dat binnenstroomt, mooie reviews van toffe klanten… Tijd met hun gezin, kopen wat ze willen zonder op de prijskaartjes te kijken en ook nog eens altijd en overal uiteten kunnen..

Hoe doen die ondernemers dat?!

Er is iets dat al het verschil maakt. Het is maar iets kleins, dat  dan wel weer hét grote verschil maakt. Het is klein maar als je dit ziet, voelt en begrijpt… dan verandert alles. ALLES.

Exact dat gaan we, Marc & Kim onthullen tijdens een hele bijzondere en praktische challenge op 20, 21 en 22 juni. Het wordt super gaaf, en heel bijzonder.

Je moet er echt bij zijn!

Marc en Kim Rietvink

Over Marc & Kim

Op dit moment leven we een Ultiem Vrij leven. We kunnen werken waar- en wanneer we dat willen, verdienen geld met dat wat we het allerliefste doen en hebben de tijd, ruimte en headspace om te genieten van ons succes.

Maar.. dit is niet altijd onze realiteit geweest.

Hiervoor hebben we jarenlang gestruggled..

.. Op fysiek gebied met een burnout
.. In energie slurpende banen in loondienst
..Te loyaal aan onze familie, waardoor we onszelf klein hielden en niet écht voor onze dromen gingen

Maar! We zijn het levende bewijs dat alles mogelijk is in dit leven, als je maar de juiste stappen zet, in de juiste volgorde.

Al jaren runnen we een succesvolle business. Zijn we gelukkig getrouwd, ouders van een geweldige dochter en zijn we geemigreerd naar Bonaire, waar we heerlijk met ons gezin wonen. .

Het is onze missie om gedreven ondernemers te inspireren, activeren en begeleiden om een VRIJ leven te creëren met een succesvol bedrijf, vanuit de juiste energie. Zodat ze meer impact kunnen maken, hun omzet verhogen en weer meer kunnen genieten van het leven met de mensen waar ze van houden.

Inmiddels hebben we als duidzenden geweldige, gedreven ondernemers zoals jij via online trainingen, masterclasses, social media, events en retreats mogen begeleiden.

De 3-daagse ‘Cut the Crap’ Challenge is nu Exclusief beschikbaar.

Vul even je voornaam + emailadres in.

Dat is alles wat je hoeft te doen om volledig GRATIS toegang te krijgen tot de challenge.
(Die de koers van je business én je leven volledig kan veranderen)

De challenge is LIVE op 20, 21 en 22 juni om 20:00u (NL/BE tijdzone)

Cut the Crap and Manifest your Dreams!