6 Figures to

Freedom

 

Business traject voor de gevestigde ondernemer die de En-En lifestyle wil creëren: Meer cash op de Bank & meer Vrijheid in je leven.

Kim Rietvink Spiritueel Business mentor

Je wilt:

Vrij leven mét een succesvol eigen bedrijf. Dat betekent dat je wilt dat je bedrijf blijft groeien (minimaal voorbij een half miljoen omzet) op een manier die je vrijheid geeft.

Tegelijkertijd wil je ook meer impact maken omdat je wéét dat je een belangrijke missie hebt hier op aarde. Daarvoor moet je aanbod eenvoudiger en volledig aligned zijn met de nieuwe versie die jij geworden bent. Uiteraard met prijzen die de waarde representeren waarvan jij weet dat je het kunt bieden.

Je wilt jezelf meer vrij spelen en uit de dagelijkse operatie zodat jij je echt alleen nog maar bezig hoeft te houden met dat wat je leuk- en echt belangrijk vindt. Zowel binnen je bedrijf als binnen je gezin.

Je beseft je dat jouw groei niet alleen in strategie ligt, maar ook in je Persoonlijke groei.

Als laatste heb je echt behoefte om verbondenheid te voelen met iemand die snapt wat er speelt op jouw niveau van ondernemen; die met je meedenkt, je ziet in jouw potentie en je voorziet van nieuw perspectief.

Je wilt die transformatie doormaken, en:

Kim Rietvink Online Ondernemer Spiritueel Businesscoach

Je bent op zoek naar strategische guidance zodat je een strategisch (online) aanbod kunt creëren dat zorgt voor die grotere, consistente stroom aan klanten. 

Je beseft jezelf ook dat, om deze transformatie door te kunnen maken, je aan jezelf moet werken en bent bereid om dat te doen.

Je wilt niet 80 uur per week werken, maar helemaal niks doen is ook niets voor jou. Zo’n 3-4 dagen per week werken, iets doen wat je het allerliefste doet (waar en wanneer jij dat wilt), dát is exact wat je wilt.

Je wilt het niet meer alleen doen. Je wilt kunnen sparren met iemand die je begrijpt op het niveau waarop jij al overneemt. Iemand die de strategie door- en door kent om je te begeleiden in jouw groei, maar die ook de mentale en emotionele aspecten van die groei kan begeleiden. 

Spiritueel Businesscoach

Voel jij die JA! ?

En ben je bereid om concessieloos te gaan leven en ondernemen en ben je 100% committed om er voor te gaan?

Dan nodig ik je uit voor 6 Figures to Freedom

A leader is one who knows the way,
goes the way, and shows the way.

Kim Rietvink Online Ondernemer Spiritueel Businesscoach
Kim Rietvink Online Ondernemer Spiritueel Businesscoach
Kim Rietvink Spiritueel Businesscoach

6 Figures to Freedom

Een Journey om jouw grootse transformatie te manifesteren, dat is 6 Figures. toFreedom. Je gaat met mijn persoonlijke begeleiding op zowel een persoonlijke- als energetische- en strategische reis, zodat je meer impact gaat maken, meer gaat verdienen en een vrijer leven creëert. 

We tunen in op jou.

Wat jij wilt.

Waar jij staat.

En waar jij naartoe wilt groeien.

We sparren samen, ik kijk over je schouder mee zodat je er niet meer alleen voor staat en. wecreëren een kneiter strak (en tof!) aanbod dat je moeiteloos verkoopt.

En ik zie je voor wie je bent, in je volle potentie.

Tot grootste dingen in staat, waarvan we deze reis samen af gaan leggen.

 

Let op!

6 Figures to Freedom is niet voor jou als jij:

 • Nu geldstress hebt en alleen maar mee wilt doen voor de extra ‘K’s’
 • Niet open staat voor spiritualiteit
 • Liever alles ‘zelluf’ blijft doen.
 • Alles beter weet en niet openstaat voor bewezen strategieën.
 • Jezelf klein wilt houden.
 • Keihard wilt blijven werken.

Dit traject is wel voor jou als jij:

 • Meer wilt verdienen én meer over wilt houden.
 • Investeren in jezelf normaal voor je is.
 • Efficiënt op wilt schalen met jouw business: Je naast een tof, actief en aligned aanbod ook een meer passief inkomen wilt genereren.
 • Jezelf serieus neemt en zelf de verantwoordelijkheid neemt voor de creatie van jouw vrije leven met een succesvol eigen bedrijf en je bereid bent te doen wat nodig is.
 • Open staat voor spiritualiteit en heling op meerdere lagen.

Ik vertrouw erop dat als je tot hier gekomzen bent en je die kriebel voelt, die spark, dat je de juiste match bent. 

Ik werk daarom ook niet met een selectie procedure omdat ik niet vindt dat mijn ego beter weet dan het Universum, wie de juiste match is. 

Daarom, if you’re ready:

Een van de Freedom Leaders die JA zei tegen mijn persoonlijke begeleiding, stuurde me deze berichtjes (nog voordat het traject begon, de JA heeft al van alles in werking gezet. Energy baby!)

Dussss, vraag een intake aan als jij voelt dat dit voor jou is!

Over Kim

Al jaren run ik een succesvolle online business, en sinds 2022 zelfs 2 online bedrijven. Ik ben gelukkig getrouwd, moeder van een geweldige dochter en woon ik met mijn gezin op Bonaire.

Ik ben hier op aarde om mensen te begeleiden in het transformeren van hun gedrag en overtuigingen op het gebied van Geld, Business & Vrijheid. Het is echt mijn passie en missie om anderen (jou!) te begeleiden in de creatie van jouw vrije leven!

Via online trainingen, masterclasses, social media events en retreats heb ik geweldige, gedreven ondernemers zoals jij mogen begeleiden om ook een Vrij leven te creëren, met een succesvol bedrijf, waarbij Geld in Overvloed stroomt en je Agenda zo Leeg mogelijk is.

Kim Rietvink Online Ondernemer Spiritueel Businesscoach

Echt een bijdrage leveren en veel geld verdienen met datgene waarvoor ik hier op aarde ben.

Met trots delen we een aantal reviews van de Freedom Leaders die je al voorgingen 

 

Esther van der Salm

Review Kim Rietvink Online Ondernemer Spiritueel Businesscoach
Irene Poelert

Irene Poelert

“Ergens van binnen wist ik: ik heb nog iets anders te bieden,
maar ik durfde er nog niet naar toe.
Ik liep er zelf tegenaan: ‘Wat ga ik precies bieden’ en ‘Wie gaat deze prijs betalen’?

Tijdens de Kick off kwam Kim meteen tot de kern van de zaak en hebben we een simpel aanbod gemaakt, dat meteen voelde als: dit past bij mij en wie ik ben.

Zo goed dat ik mijn eerste Traject binnen een maand verkocht heb!

Kim combineert een soort magie met heel concrete stappen. Ze kan diep duiken, maar maakt het ook super concreet qua resultaten, handvatten en vaardigheden.

Ze heeft me geholpen om goed op mijn aanbod in te spelen en mijn bedrijf eenvoudig te houden.

Het is super duidelijk op welke doelgroep ik mij richt en hoe ik mijn product groots in de markt kan zetten.

Naast alle zakelijke resultaten, helpt Kim me echt om het rustiger aan te doen, in mijn eigen kracht te blijven en van daaruit te creëren. Ze verraste me ook met de telefoontjes, er is geen chit-chat. Het is erg gericht op wat er gebeurt? Wat is de volgende stap? En vanuit een hoger en groter perspectief.

Ik wilde met iemand werken die op een hoge standaard frequentie trilt en dat doet Kim. Ze communiceert heel duidelijk, staat echt voor wie ze is en toont haar kwetsbaarheid. Ze heeft visie en toont moed om deze visie uit te dragen, ook al is die misschien anders dan in de rest van de wereld.

De Mentoring is echt een cadeautje voor mezelf!

En voor de lezer: het is een waar geschenk om het niet meer alleen te doen en te investeren in iemand die samen met jou het pad bewandelt. En als je voor Kim kiest, brengt ze haar scherpte, liefde en tonnen ervaring mee.

Ik raad je het FME-programma echt aan, als je een prachtig leven wilt creëren én iets aan de wereld wilt geven wat helemaal past bij wie je bent.”

Nancy Bakx

Nancy Bakx

review Kim Rietvink Online Ondernemer Spiritueel Businesscoach

De details die jou in 6 maanden een vrijer leven opleveren:

 

6 Figures to Freedom duurt 6 maanden (minimaal, want daarna kun je verlengen). En die 6 maanden heb je nodig.  Om je aanbod meer te automatiseren bijvoorbeeld, om jezelf meer vrij te spelen of wat het ook maar is waar jij naar verlangt. De grootste doorbraak zit ‘m niet in je skills, maar in de integratie. Daar nemen we de tijd voor.

Dit traject is exclusief: ik coach maximaal 10 vrouwen om hun leven en hun bedrijf zo in te richten, dat ze er écht Vrijheid ervaren. Zo kun je meer gaan verdienen én weer meer gaan genieten van je eigen groei en (financiële) succes. 

Dit traject is super clean en volledig aligned met mijn Human Design (Projector): Ik deel mijn kennis en deel mijn toegevoegde waarde voor jou in de vorm van meerdere Q&A calls per maand. Hierin begeleid ik je 1 op 1 op de vraagstukken die je hebt om jouw doelen te bereiken. Tevens hebben je wekelijks de mogelijkheid om me voxer te contacten voor brandende zaken tussendoor. 

Jouw investering is 2750,- per maand (of 15000 in 1x).

Met 6 Figures to Freedom krijg je toegang tot al mijn kennis en vibes. Ik verzorg diepgaande en efficiënte coaching zoals je dat niet eerder hebt ervaren. 

Ik vertrouw erop dat als je tot hier gekomzen bent en je die kriebel voelt, die spark, dat je de juiste match bent. 

Ik werk daarom ook niet met een selectie procedure omdat ik niet vindt dat mijn ego beter weet dan het Universum, wie de juiste match is. 

Daarom, if you’re ready:

There’s no reason for you to play small anymore
‘cause the Universe’ has big plans for you.
Now is the time to claim them and make a stand for the reason you came here on earth!