Wil jij ontdekken wie jij werkelijk bent en welke missie jij hier op aarde hebt?

Verlang je naar een VRIJ leven met een succesvol eigen bedrijf?

Ben je klaar om GROOTSTE impact te gaan maken met jouw authentieke boodschap?

Krijg nu binnen 30 minuten helderheid met het unieke pakket:

Ontdek je missie

Met dé life changing MuseumMeditatie én concreet stappenplan!

vrouwen gingen je al voor

minuten en je hebt je missie!

%

vanuit je hart!

Kim Rietvink coach

Jij:

Bent er klaar mee dat je niet exact weet wat jouw missie is.

Bent al op de goede weg, maar ervaart toch nog een soort onrust, het is nog niet ‘af’, je kunt je vinger er alleen niet op leggen wat het precies is.

Je mist de focus, hebt 1001 ideeën, daardoor doe je van alles wat en heb je niet de voldoening, niet de vrijheid en niet de overvloed waar je zo naar verlangt

Time to Cut the Crap!

Jij wilt:

Niet meer uitstellen maar NU aan de slag om jouw missie te ontdekken en van daaruit een business met betekenis gaan bouwen .

Geen hobby maar GROOTSTE impact

Kunnen werken waar en wanneer jij dat wilt (en wanneer niet)

Anders gezegd: Jij wilt een Ton op de Bank én tijd voor je gezin én bent klaar om er voor te gaan!

There’s no reason for you to play small anymore. The Universe has big plans for you and it’s time to claim them.

Kim Rietvink

Over Kim

Ik ben Kim, Spiritueel Businesscoach en High Vibration healer. Ik ben de nr. 1 in de markt die bewezen basisstrategieën combineert met diepgaande spiritualiteit. Dankzij deze combinatie lukte het mijzelf om in mijn eerste fulltime jaar als ondernemer 100k om te zetten, mijn business internationaal uit te bouwen binnen de 16 maanden daarna, op te schalen naar 250k (terwijl ik zwanger was, de wereld op slot ging én ik met verlof ging) en in 2021 ben ik 3 dagen gaan werken en heb ik in Q3 van 2021 wederom de 250k aangetikt. 

Dankzij mijn Gouden 100k sales script, verkocht ik vanaf het begin moeiteloos trajecten van 3000,- euro en organiseer ik challenges en webinar met een gemiddelde omzet van 20.000euro!

Daarnaast ben ik moeder van een geweldige, mooie, slimme en lieve dochter. Getrouwd met Marc, de liefde van mijn leven én ben ik gezond, slank en fit!

 

Minder werken, meer verdienen met datgene waarvoor ik hier op aarde ben.

Kim Rietvink

Het lijkt voor velen te mooi om waar te zijn en ik besef me dat het recht tegenover de maatschappelijke conditionering is, maar ik ben het levende bewijs dat het mogelijk is.

De fout die veel gemaakt wordt is dat mensen denken dat vrijheid is: werken waar en wanneer je dat wilt. Dat dacht ik ook. Maar toen ik dat binnen een paar maanden bereikte, voelde het leeg… En tuurlijk, werken waar en wanneer je wilt is een onderdeel van vrijheid maar er is nog veel meer!

Ik ontdekte de volgende stap: Vrij leven. Minder werken en meer verdienen. In de tijd waarin we leven is dat mogelijk als je de juiste systemen voor je hebt werken. Maar dan komt het marketing monster om de hoek kijken, de ratio neemt het over van het hart, ik zie mensen keihard gaan werken (met weinig resultaat) en uiteindelijk heb je niet de vrijheid en vervulling waar je zo naar verlangt.

Focus, efficientie en groots denken is daarin essentieel. Precies 3 van mijn grote krachten. PLUS daar komt de diepgaande spiritualiteit om de hoek kijken. Voor mij dé key om volledig vrij te kunnen ZIJN. En met liefde neem ik jou mee op deze reis!

Everything you need is already inside you. Stop searching outside yourself, start looking inside with meditation.

T

Jouw zielsmissie helder!!!

Dankzij de diepgaande meditatie heb jij binnen 30 minuten jouw missie helder.

Concrete business stappen

Een missie hebben is fijn, maar je wilt er ook wat mee doen, toch?! Je krijgt ook direct concrete stappen om jouw missie vorm te geven in een business!

Richting & focus

Standaard marketing dingen voel jij niet. Daarom werkt heel veel ook niet voor je. Dankzij deze meditatie ontdek jij je missie en kun je (verder) aan de slag met jouw business met betekenis!

Resultaten van andere Heldinnen

Bedankt voor de meditatie. Deze mag nog even doorwerken denk ik… Mijn missie is helder!!! 💖♥️💜

Marije

Wat een fijne meditatie. Ik was in eerste instantie aan het ‘zoeken’ maar de antwoorden popten al snel op! Dankzij de opdrachten bij de mediatie heb ik nu mijn missie helder!

Pauline

Ik val altijd in slaap tijdens meditaties maar ik heb mijn beschermingsmeganisme en mijn overlevingsmechanisme streng toegesproken dat ik hier echt doorheen moet, dus niet in slaap vallen. Gelukt! Dankzij de meditie en bonus opdrachten kon ik veel invullen en de rode draad begint eindelijk te dagen!

Claudia

Het is een pittige opdracht zeg, maar zo mooi om te mogen doen. Mijn hart straalde en jubelde toen ik de liefde als rode draad erkende. Zo juist in de massage bij een klant stroomde de liefde ook weer uit mijn handen.

Babette

Ik vond dit een hele mooie en fijne Meditatie!

Marlies

Wauw wat een gave opdracht! Het was heel emotioneel voor mij en gaf me veel inzicht.

Lisan

Pittige, maar mooie meditatie en opdracht zeg! Mijn missie is helder!

Robin

Cut the Crap and Manifest your Dreams

Investering

Z

Eenmalige investering

Nu mét bonus t.w.v. 99,-
Geen 149,- maar slechts

49,-

ex btw