Wil jij grootse impact hebben met jouw bedrijf?

Wil je levens veranderen en daar goed geld mee verdienen?

Is DIT het moment om alle ‘ja maren’ de deur uit te gooien en écht te gaan voor die Ton op de Bank én Tijd voor je Gezin?

YES?!

Cut the Crap
Mastermind

Wordt onderdeel van een geweldige groep Ambitieuze spirituele onderneemsters en manifesteer onder mijn begeleiding het vrije leven waar jij naar verlangt!

Cut the Crap Mastermind

Vanaf DATUM deel ik in deze exclusieve Mastermind ALLES stap voor stap wat ik zelf heb gedaan om mijn Vrije Leven te manifesteren! PLUS elke maand zijn er twee expert Masterclasses waar je toegang tot krijgt.
Kim Rietvink coach

“Ik wil ook zo vrij leven met een TOn op de Bank én Tijd voor mijn gezin maar….

 Grenzen aangeven vind ik echt wel een dingetje.. Mijn bedrijf gaat goed, maar het kan beter, dat weet ik zeker! Klanten bepalen nu mijn agenda, daar baal ik van want ik wil groeien. En ik wil op mijn eigen voorwaarden leven en ondernemen, echt VRIJ zijn! Oh en ik ben super spiritueel een aards tegelijk, daarom wil ik door jou begeleid worden!”

Over het algemeen zijn dit de struggles waar groeiers tegenaan lopen voordat ze JA zeggen om met mij te werken.

En de Starters: “Kim, ik wil ook vrij leven met een succesvol eigen bedrijf maar ik heb 1001 ideeën en weet niet meer waar ik moet beginnen. Ik mis de focus, heb concrete stappen nodig en dat standaard marketing gedoe is niks voor mij. Ik wil vanuit Alignment werken en veel geld verdienen. Help!” 

Ik trek nooit vrouwen aan die ondernemen wel willen ‘proberen’. Het zijn altijd vrouwen die aansluiten op mijn grootse dromen, daadkracht, no-nonsense in combinatie met diepgaande spiritualiteit. Wil je alleen funnels bouwen? Dan ben je bij deze Cut the Crap Master Mind niet aan het juiste adres. Je moet bereid zijn om aan jezelf te werken. Open staan om concrete stappen te gaan zetten en natuurlijk: Cut the Crappen!

Jij hebt ook niet zomaar een bedrijf. Je hebt een missie, een purpose, een reden dat je hier op aarde bent! Je wilt anderen inspireren met jouw verhaal en je vindt het belangrijk dat je jezelf kunt blijven. Dat je jouw verhaal kunt delen maar dat het ook aansluit bij wat je uit wilt stralen én daar wil je goed geld mee verdienen.

Je bent anders dan andere mensen om je heen. Je bent spiritueel (openlijk of nog in de kast) en je wilt veel geld verdienen. Die combinatie lijkt een beetje gek voor veel mensen.. (IS HET NIET!) Daarbij ga jij door waar andere mensen stoppen. Ondanks dat je het spannend vindt, investeer je makkelijk in jezelf want groeien in dit leven vind je een van de belangrijkste dingen die er is, toch?

Je verlangt ook naar echte VRIJHEID en je beseft jezelf dat daar meer voor nodig is dan alleen een funneltje bouwen. Als het zo makkelijk was, zou iedereen vrij leven en het irriteert je ook best wel dat veel mensen wel roepen ‘ik wil ik wil ik wil…’ maar dat ze er vervolgens niks mee doen… Dat snap jij echt niet. Jij bent een doorpakker.

Je doet dingen anders, je wil andere gesprekken voeren.
Jouw dromen zijn veel groter dan ‘normaal’ en daardoor twijfel je soms zelf ‘of het wel mogelijk is’

“Ik hield mezelf veel te klein. Totdat ik de MasterMind stapte, toen ging ik voor GROOTS en vertrouwde ik erop dat ik óók een Tonnenbedrijf kon runnen!
– Selma van Noije

Kim Rietvink coach

Je bent er echt van overtuigd dat je hier met een reden op aarde bent en je hebt besloten er VOL voor te gaan. Maar… je wordt nog regelmatig belemmerd. Je wéét dat je alles kan in dit leven maar… het vindt het ook gewoon eng. Overtuigingen als “ja maar wat als het toch mis gaat…” “Ja maar wat als ze het raar vinden” “Ja maar wie gaat hier nou voor betalen…” “Ja maar wat als ik de verkeerde keuze maak” zitten je in de weg. Maar! Je bent er klaar mee: die ja maren moeten de deur uit! JIj bent klaar to Cut the Crap and Manifest your Dreams!

Maar… Hoe dan?
Juist, ook daar loop je vast.
Je bent 100% committed om er voor te gaan, maar hoe dan? Je mist concrete stappen en dat wat je al geprobeerd hebt, werkt niet voor je. Je VOELT het niet.

Je vindt energie belangrijk, alignment ook, maar hoe je dat in je business toe kunt passen, geen ideeeee. HELP!

Daarbij mis je de focus. Je hebt mogelijk al kennis gemaakt met het marketing monster waardoor je van alles wat doet, maar niks echt afmaakt en waarvan niks echt werkt. Tenminste, niet die consistente stroom van klanten en 10k per maand waar ze het allemaal over hebben.

En dan, je wilt ook meer gelijkgestemden om je heen. Vrouwen die óók spiritueel zijn én schaameloos ambitieuze willen ondernemen.

No worries! Je bent niet de enige! Je kunt EN spiritueel zijn én veel geld verdienen! En in de Cut the Crap MasterMind vind je gelijkgestemde vrouwen en mijn begeleiding waardoor jij jouw licht GROOTS kunt gaan laten schijnen en eindelijk betaald krijgen naar jouw waarde. Ja ja, het is tijd voor die next level: concrete stappen zetten.
Op naar een Ton op de Bank én tijd voor je gezin!

In deze MasterMind krijg je de kennis die je nodig hebt om een vrij leven te manifesteren, maar ook de motivatie om in actie te komen en te blijven. Waarschijnlijk weet jij namelijk al best wel veel, heb je hier en daar misschien nog wat tweaks nodig, maar je moet het gewoon gaan DOEN.
YES?!

“There’s no reason for you

to play small anymore.

The Universe has big plans for you.

So Cut the Crap and Manifest your Dreams!

Ook jij kan vrij leven!

 

Als jij bereid bent om te doen wat nodig is, bereid bent om de volledige verantwoordelijkheid over je eigen leven te pakken en 100% committed te zijn, dan kan het.

In de Cut the Crap MasterMind ga ik je helpen met de HOE dan. Ding is, ik kan alles faciliteren, maar jij moet het doen. Daarom is deze commitment nodig.

Goed om te weten, alles wat we doen gaat uit van de 4 pijlers uit Cut the Crap Methode:
Energie,
Communicatie (mindset),
Community &
Strategie.

Ik geloof oprecht dat het een niet zonder het ander kan en dat een vrij leven ook echt alleen in deze volgorde gecreëerd kan worden. Wat je daarom kunt verwachten is een unieke combinatie tussen business en spiritualiteit.

Ik ga je helpen om je energie te shiften, je anders helpen denken en helpen met FOCUS en HELDERHEID zodat jij moeiteloos dat vrije leven kunt gaan manifesteren waar je zo naar verlangt. Ja en natuurlijk komt strategie ook aanbod! En je zult merken doordat je werkt met de Cut the Crap methode, strategie easy peasy is!

Dus even een check:

 

Verlang jij naar een gelukkig en vrij leven mét een succesvol eigen bedrijf?

Ben je bereid om de volledige verantwoordelijkheid te nemen over jouw leven?

EN ben je 100% committed om er voor te gaan?

Meld je dan nu aan voor de Cut the Crap MasterMind!

“Ik had mezelf geen beter cadeau kunnen geven dan de MasterMind! Ik heb nu meer dan genoeg klanten, mijn prijzen verdubbeld, ik heb meer vertrouwen, voel me meer geaard en ben volledig voor mezelf gaan staan!”

– Dora Varga van Loon

Spiritueel Businesscoach Kim Rietvink

Mijn WHY?
Waarom deze Cut the Crap Master Mind?
Ik zie een steeds grotere behoefte aan spirituele businesscoaching omdat de standaard marketingstrategie voor heel veel vrouwen niet werkt. Die unieke combinatie wil ik op grotere schaal faciliteren zodat de wereld een grote shift kan maken. Investeringen in mijn persoonlijke trajecten zijn nog niet voor iedereen haalbaar en daarom is deze MasterMind mijn Gift to the World.

Het is mijn missie hier op aarde om het geloof te herstellen, zodat iedere vrouw haar missie hier kan leven in de Vrijheid en Overvloed die ze verdient. Ik weet hoe het is om in tekorten te denken en dat te manifesteren én wat er nodig is om de shift te maken naar moeiteloze manifestatie en een vrij leven!

Kim Rietvink businesscoach
  • Op DATUM gaan de deuren open en kun jij je inschrijven voor de Cut the Crap Mastermind. Je krijgt direct toegang tot de groep en kunt gelijk verbinden met de andere Heldinnen.
  • Elke maand zijn er 2 coachingsmomenten door mij persoonlijk in de vorm van LIVE Q&A’s. Je kunt al je vragen stellen en ik zal ze persoonlijk beantwoorden.
  • Elke maand zijn er twee expert Masterclasses die aansluiten bij 1 van de 4 Cut the Crap pijlers (Energie, Communicatie -mindset-, Community & Strategie)
  • Elke week zorgen we voor FOCUS want → Waar je op focust, groeit! (En ik zie nog te vaak dat vrouwen onbewust te veel focussen op wat ze niet willen en daardoor manifesteren wat ze niet willen. Tijd voor een shift!)
  • Ennn we zorgen natuurlijk ook voor High Vibes! Elke week vieren we jouw successen want hetzelfde geldt hiervoor: Waar je op focust, groeit! More success please!

Wow, vette MasterMind.
Wat is mijn investering?

De investering voor de Cut the Crap Mastermind is de nu alleen de eerste maand slechts 99,- ex btw
Daarna wordt de prijs 149,- ex btw. Je zit nergens aan vast en kunt maandelijks opzeggen.
Indien je je afmeldt, kun je je daarna ook altijd weer aanmelden.

Echt een no brainer, ik weet het.
Als je er elke maand al 1 extra (online) training door verkoopt verdien je het al terug.

Zoals ik zei, deze MasterMind is my Gift to the World om op grotere schaal te kunnen dienen vanuit mijn persoonlijke energie. Ik heb mijn vrije leven zelf gecreëerd door stap voor stap kansen te zien & te pakken. Iets spannend vinden en het toch doen. Oude mensen loslaten en ruimte maken voor nieuwe. De juiste mensen om me heen (community) zorgden er écht voor dat ik zo snel kon groeien en binnen 3 jaar vrij kon leven met een Ton op de Bank én tijd voor mijn gezin. En weetje, ik begon zelf ook met een investering van minder dan 100,- voor een programma.
Daarom wil ik dit doen. Ja. Voor jou! Ik gun het jou.

Dus pak deze kans en meld je aan!

Laatste note: In de Cut the Crap Mastermind creëer ik de ultieme omgeving om te groeien.
Energetisch, mentaal, spiritueel én financieel. Dit is de plek om schaamteloos spiritueel én ambitieus te zijn.
Het is hier niet of-of maar EN-EN!

Time to Cut thet Crap and Manifest your Dreams!

Aanmelden

Z

1 maand

Nu geen 149,- maar slechts 99,- excl. btw
kortingscode [FRONTRUNNER]

99,-

ex btw

Na deze eerste kickoff maand
wordt de maandinvestering 149,-

Z

3 maanden

Nu geen 447,- maar slechts 297,- excl. btw

297,-

ex btw

dan blijft het dus 99,- per maand!