Wil jij vrijer leven?

Moeiteloos meer gemotiveerde klanten aantrekken?

EN gewoon meer verdienen?

Spirituele
Sales

Training

Je bent er klaar mee om net rond te komen.

Je wilt naar die 10k per maand omzet, maar om rond te komen doe je nu nog dingen die je energie kosten (AARGH! Frustrerend!). 

Je hebt een mooie dienst te leveren en je wilt écht impact maken, maar je krijgt nu nog niet voldoende klanten. 

Je heb eigenlijk niet echt kennis van (online) sales, als je heel eerlijk bent doe je maar wat en eigenlijk… durf je jezelf ook niet zomaar te verkopen. 

Je wilt af van belemmerende overtuigingen als: Het gaat niet lukken, ik ben het niet waard, ik ben anders, ze snappen mij niet, kan ik dit wel?

En ook al ben je MEGA gemotiveerd om te doen wat nodig is om jouw bedrijf een succes te maken, je voelt toch ook de angst: ’stel dat het toch niet lukt om een succesvolle praktijk neer te zetten omdat ik niet genoeg ideale klanten bereik…’

Je beseft jezelf dat je zo niet al te lang meer door kunt gaan, dat hou jijzelf niet vol, maar je gezin ook niet… Het is NU tijd voor verandering!

Time to Cut the Crap Heldin!
Je gaat het DOEN!

Leren verkopen vanuit je hart waarmee je dichtbij jezelf blijft! Het is ZO’N belangrijk onderdeel in je business en het wordt zooo vaaak vergeten in heeel veeel andere trainingen!

Teveel vrouwen investeren in prachtige funnels, ebooks, andere weggevers… Luisteren uuuren naar podcasts en weet ik veel, maar het resultaat op je bankrekening blijft uiteindelijk uit. Herkenbaar?

Jij bent echt wel iemand die hard wil werken, maar je bent er moe van dat je maar niet de vrijheid ervaart waar je zo naar verlangt toch? Je wilt geen gedoe met klanten om geld, maar gemotiveerde mensen, die bereid zijn om met jouw lessen aan de slag te gaan, zodat jouw training / traject ook echt de impact heeft, zoals jij ‘m bedoelt hebt. Je wilt vrijer leven, meer klanten en gewoon meer verdienen. En terecht!

Het kan!
Maar dan moet je wel leren verkopen!

En dan niet dat tell sell blabla met “Hey mike, dit programma is echt super amazing, koop het nu!”
Nee..
Het kan anders!

Verkopen vanuit je hart!

Dat is echt where the magic happens!
Dat jij in gesprek kunt met je klanten en je VOELT op een dieper niveau of je diegene kunt helpen of niet.
Dat je energetisch snapt of hij/zij de juiste match is en het voor jou vanzelfsprekend wordt om de verkoop te doen!

Het kan, echt! Ik heb zelf op deze manier mijn internationale tonnenbedrijf gebouwd. Vanaf mijn eerste fulltime jaar als ondernemer zette ik 100.000euro om en schaalde in het tweede jaar op naar 250.000euro. En ook het jaar daarna haal ik al mijn kwartaal targets ruimschoots.

En ik werk niet hard, ik werk 3 dagen en de overige 4 dagen ben ik mama. Het is niet moeilijk, maar je moet het wel doen (en natuurlijk weten HOE!)

Jarenlang heb ik in de sales gewerkt + in de gastvrijheidsindustrie. Vanaf mijn 16e heb ik geleerd hoe je verbinding maakt met klanten én ze kunt geven wat ze nodig hebben én daar geld mee kunt verdienen.

Dankzij de Spirituele Retreats, opleidingen, trainingen en ervaringen die ik heb opgedaan, bied ik je nu de UNIEKE combinatie in deze Spirituele Sales training!

 

Je bent onderneemster, geen vrijwilliger. Je verkoopt, OWN IT!

Met deze training leer jij
hoe je:

Een consistente stroom aan klanten aantrekt, zonder dat jij er keihard voor hoeft te blijven werken.

Razendsnel jouw mailinglijst kunt laten groeien met ideale klanten, zonder dat je duizenden euro’s hoeft te investeren in advertenties.

Moeiteloos méér klanten aantrekt, die echt gemotiveerd zijn.

Veel JA’s kunt krijgen in verkoopgesprekken zonder te pushen maar door JUIST dicht bij jezelf en jouw gevoel te blijven. 

Met behulp van de Law of Attraction jouw ideale klanten aantrekt, die bereid zijn om te investeren, ongeacht wat jij vraagt. 

Kunt verkopen vanuit je hart, zodat het goed vóelt!

Stap voor stap hoe je targets kunt stellen vanuit spiritueel oogpunt

Échte verbinding maakt met je klanten waardoor er er diep contact ontstaat en de klant een gesprek met jou als heel waardevol zal ervaren. 

One to Many kunt verkopen: Dus hoe je super winstgevende webinars of challenges creëert!

 

En natuurlijk:

Leer jij hoe je moeiteloos meer geld kunt manifesteren zodat je VRIJ kunt leven met een Ton op de bank én tijd voor je gezin!!

 

Je krijgt onder andere:

h

Het 100k sales script

Het bewezen succesvolle sales script waarmee je leer verkopen vanuit je hart en waarmee je tonnen om kunt zetten! (ik gebruik het zelf nog steeds!)

Concrete stappen

Hoe jij goed wordt in sales, terwijl je dichtbij jezelf blijft.

 Na deze training weet jij hoe je stap voor stap het aantal verkopen kunt laten stijgen en meer geld kan verdienen terwijl je je goed voelt. 

Meditatie & visualisatie

Begeleide meditaties én visualisaties om oude belemmerende overtuigingen te helen en jouw nieuwe, vrije leven in overvloed aan te trekken.

 

Consistente stroom aan klanten

Dé bewezen succesvolle sales strategieën vanuit spiritueel oogpunt zodat jouw ideale klanten, moeiteloos naar je toestromen.

 

High Vibes

Als High Vibration Healer gaat Kim je helpen om je frequentie te verhogen, zodat je een energetische match wordt met jouw verlangen voor meer klanten & meer omzet!

 

OMG!! Hier móet je wel zin in hebben!

Deze training past bij jou als je…

 

 • Je bereid bent om te doen wat nodig is om een VRIJ leven te creëren
 • Je wéét wat je bij wilt dragen aan de levens van anderen en/of als je al een bedrijf hebt
 • Gemotiveerd bent om buiten je comfortzone te treden, into your MAGIC zone!
 • Zin hebt om maximaal te gaan knallen, vanuit de juiste energie met een hele toffe groep vrouwen!

Deze training past niet bij jou als jij:

 • Verwacht dat geld op je hoofd valt en er zelf niks voor hoeft te doen
 • Spiritualiteit zweverig vindt
 • Niet bereid bent om te doen wat nodig is
 • Niet bereid en in staat bent om in jouw Vrij Leven te investeren

Ik verwacht natuurlijk dat dit allemaal niet op jouw van toepassing is, maarrrr het kan maar beter duidelijk zijn, zodat jij ook wéét met welke vrouwen je je wel en niet gaat omringen!

Waarom jij gek op deze Spirituele Sales training zult zijn:

 • Omdat je hierna eindelijk met de juiste, gemotiveerde klanten kunt gaan werken!
 • Meer gaat manifesteren!
 • Jij écht kunt gaan leven van wat je het allerliefste doet
 • Jouw missie eindelijk groots de wereld in gaat!
 • Je bewezen succesvolle sales strategieën vanuit spiritueel oogpunt gaat leren én toepassen
 • Je aangestoken wordt door de heerlijke, positieve High VIbes zodat je je elke dag goed kunt voelen én meer verdient én levens kunt helpen transformeren!
Kim Rietvink

Over Kim

Ik ben Kim, Spiritueel Businesscoach en High Vibration healer. Ik ben de nr. 1 in de markt die bewezen basisstrategieën combineert met diepgaande spiritualiteit. Dankzij deze combinatie lukte het mijzelf om in mijn eerste fulltime jaar als ondernemer 100k om te zetten, mijn business internationaal uit te bouwen binnen de 16 maanden daarna, op te schalen naar 250k (terwijl ik zwanger was, de wereld op slot ging én ik met verlof ging) en in 2021 ben ik 3 dagen gaan werken en heb ik zowel in Q1 als in Q2 mijn targets van 27k en 45k ruimschoots gehaald.

 

Dankzij mijn Gouden 100k sales script, verkocht ik vanaf het begin moeiteloos trajecten van 3000,- euro en organiseer ik challenges en webinar met een gemiddelde omzet van 20.000euro!

Daarnaast ben ik moeder van een geweldige, mooie, slimme en lieve dochter. Getrouwd met Marc, de liefde van mijn leven én ben ik gezond, slank en fit!

 

Minder werken, meer verdienen met datgene waarvoor ik hier op aarde ben.

Kim Rietvink

Het lijkt voor velen te mooi om waar te zijn en ik besef me dat het recht tegenover de maatschappelijke conditionering is, maar ik ben het levende bewijs dat het mogelijk is.

De fout die veel gemaakt wordt is dat mensen denken dat vrijheid is: werken waar en wanneer je dat wilt. Dat dacht ik ook. Maar toen ik dat binnen een paar maanden bereikte, voelde het leeg… En tuurlijk, werken waar en wanneer je wilt is een onderdeel van vrijheid maar er is nog veel meer!

Ik ontdekte de volgende stap: Vrij leven. Minder werken en meer verdienen. In de tijd waarin we leven is dat mogelijk als je de juiste systemen voor je hebt werken. Maar dan komt het marketing monster om de hoek kijken, de ratio neemt het over van het hart, ik zie mensen keihard gaan werken (met weinig resultaat) en uiteindelijk heb je niet de vrijheid en vervulling waar je zo naar verlangt.

Focus, efficientie en groots denken is daarin essentieel. Precies 3 van mijn grote krachten. PLUS daar komt de diepgaande spiritualiteit om de hoek kijken. Voor mij dé key om volledig vrij te kunnen ZIJN. En met liefde neem ik jou mee op deze reis!

Resultaten van andere Heldinnen

Spirituele Sales Training… Dat woord “verkopen”.. Daar kreeg ik al een benauwd gevoel van. Tot dat ik Kim tegenkwam en meer las over de Spirituele Sales Training.

Spiritualiteit en verkopen gecombineerd, dat is wat ik zocht! Dit maakte de drempel een stuk kleiner om te leren verkopen, het kan dus wel op mijn manier, dus samen met spiritualiteit.

Ik heb geleerd dat het oké is om te verkopen, dat het daadwerkelijk nodig is om mijn bedrijf te laten groeien. Verkopen vanuit het Hart, super gemakkelijk met het Kim haar 100K sales script, en dat vanuit onvoorwaardelijke liefde. Verkopen om jouw kennis en wijsheid te delen, zodat anderen daar profijt van hebben.

Verkopen is meer dan dat & dat leer je in deze training. Diepere lagen ontdekken, zodat verkopen steeds gemakkelijker wordt. Ik vind verkopen steeds leuker worden, door Kim haar training te volgen.

Het is zo duidelijk & helder uitgelegd. Je onderneemt ook actie in de werkboeken, waardoor het enorm veel in inzichten geeft.

Je krijgt een andere kijk op verkopen. De weerstand wordt weggehaald & je gaat inzien waarom dit zo belangrijk is.

Een aanrader voor iedereen.

Ilka Verstaeten

Spiritueel Life Coach

Investering

Z

Eenmalige investering

Van 5999,-
voor slechts

1999,-

ex btw

Z

In 6 termijnen

Van 1099,-
voor slechts

399,-

ex btw

Cut the Crap and Manifest your dreams

met deze

Spirituele Sales training!