Stop met wankelen en creëer een Rotsvast Vertrouwen

 Meld je aan voor deze exclusieve online training en doorbreek je blokkades, zodat jij met een rotsvast vertrouwen de impact hebt met jouw bedrijf, mensen in de rij staan om met je te werken en jij eindelijk door je omzet plafond breekt!

 

Je wankelt regelmatig en twijfelt aan jezelf door de (goedbedoelde) mening van anderen.. Belemmerende overtuigingen en patronen uit het verleden houden je klein…

 

☕️ Je hebt niet duidelijk waar je nou echt voor staat en je voelt je 13 in een dozijn. Vanbinnen loop je over van de creatieve ideeën en het liefst steek je je hoofd boven het maaiveld. Maar wat zullen anderen daar van vinden?

☕️ Je krijgt vaak nee’s op je aanbod en je ziet je ideale klanten terug bij je concurrent.
Hierdoor twijfel je aan eigen kwaliteiten.

☕️ Je blijft in rondjes lopen en waait met alle winden mee. Je pakt van alles op maar maakt niets af.
Je bent het overzicht kwijt en mist de focus.

☕️ Je dierbaren lopen over je heen. Je ouders hebben een mening, je partner.
Iedereen weet wat beter voor je is en daardoor laat jij je afleiden.

☕️ Je maakt je druk om de mening van anderen. Daarom houd je jezelf klein en dat doet zeer.
Alsof je een jas draagt die al jaren niet meer past.

☕️ Je ervaart stress rondom je financiën. Er komt elke maand wel genoeg binnen, maar in je hoofd ervaar je continu een tekort. 

☕️ Je baalt ervan dat je te lage prijzen vraagt. Je wilt ze wel verhogen maar kunt mensen nog niet recht in de ogen aankijken omdat je het vertrouwen mist. 

marcrietvink

Je wilt het anders. En wel nu. Je weet namelijk dat je zo echt niet langer door kan gaan. Dat gaat ten koste van je gezondheid, je financiën én je gezin. 

 ☕️ Stop daarom NU met twijfelen aan wie JIJ bent en wat JIJ te bieden hebt. Je laat je afleiden door de goede bedoelingen van anderen en het is tijd om daar mee te stoppen. 

☕️ Stop met onzekerheid uitstralen. Wanneer je niet volledig zeker bent, of het nou over jezelf gaat, je aanbod of je expertise, mis je aantrekkingskracht. Dat merkt jouw potentiele klant. En die zegt ‘nee’ op je aanbod terwijl jij weet dat je diegene kunt helpen.

☕️ Wanneer je jouw eigen waarden niet helder hebt, en niet duidelijk hebt waar jij voor staat, walsen mensen zo over je heen. Resultaat? Je laat je weer ompraten en afleiden door de agenda van een ander waardoor jij niet doet waar je passie ligt.

☕️ En alsjeblieft! Stop met genoegen nemen met minder dan je waard bent! Pas als jij jezelf op waarde schat, zullen anderen dat ook doen. Wanneer jij authentiek bent en weet waar je voor staat zullen jij en je aanbod opvallen, zullen ideale klanten voor je in de rij staan en kan het geld binnen stromen.

Meld je nu aan voor de training
‘ROtsvast vertrouwen’

en krijg toegang tot maar liefst 9 effectieve, life changing modules:

 

Module 1: Identiteit
Na deze module heb je direct helderheid over wie je bent en waar je voor staat. Zodat je gelijk stopt met wankelen en stevig in je schoenen staat.

Module 2: Boodschap
Je creëert een heldere pitch die overeenkomt met jouw visie, zodat je altijd weet wat je te zeggen hebt en je je niet meer laat afleiden door de mening van anderen.

Module 3: Talenten
Je ontdekt wat jouw natuurlijke talenten zijn zodat je direct met veel meer vertrouwen gaat ondernemen. 

 

 

Module 4: Staat (ademhaling)
Leer het geheim hoe je jouw ademhaling kunt inzetten voor meer rust in je hoofd, ontspanning en meer vertrouwen in jezelf.

Module 5: Staat (houding)
Na deze module heb jij een krachtige uitstraling, zodat je ook overkomt als ondernemer met een Rotsvast Vertrouwen. 

Module 6: Hypnotisch taalgebruik
In deze module ontdek je het geheim van taal. Want woorden raken. Je leert hoe je op een natuurlijke manier connectie maakt met je ideale klant en impact maakt met je bedrijf. 

 

 

Module 7:  Competentie
Leer hoe je zelfvertrouwen ontwikkelt én volhoudt zodat je niet alleen nu, maar VANAF nu altijd een Rotsvast vertrouwen ervaart. 

Module 8: 1% Groei
Ontdek de nummer 1 Growth Hack voor consistente groei zodat dit proces ook veel makkelijker voor je wordt. 

Module 9: De sleutel
De laatste sleutel om jouw blokkades te doorbreken, te stoppen met wankelen en een Rotsvast vertrouwen te creëren! Zodat je impact hebt met jouw bedrijf, mensen in de rij staan. ommet je te werken en jij eindelijk door je omzetplafond breekt. 

Nu met exclusieve bonus t.w.v. 99,-

Als bonus ontvang je de Rotsvast Vertrouwen Zelfhypnose. Ga rustig achterover liggen en laat je krachtige onderbewuste nieuwe positieve suggesties ontvangen die jou helpen aan het vertrouwen waar jij naar verlangt.

marcrietvink

Over Marc 

Ik ben Marc, vader, echtgenoot en ondernemerscoach. Met mijn unieke ‘HAS’ methode begeleid ik jou als ondernemer met een missie om met een Rotsvast vertrouwen de impact te maken met je bedrijf zodat klanten voor je in de rij staan en jij eindelijk door je omzetplafond breekt. 

HAS staat voor:

Hypnose. Ademwerk. Strategie. 

Deze 3 ingrediënten veranderden mijn eigen leven én het succes van mijn bedrijf.

Want, ook al leef ik nu een vrij leven, dat is niet altijd zo geweest…

Ik wist dat er meer in zat, het leven dat ik had geleefd was vooral ‘leuk meedoen’. Ik leefde volgens de regels van een ander. Onbewust probeerde ik te voldoen aan verwachtingen van mijn omgeving: met sport, mijn bedrijf, geluk, met alles.

 

 

marcrietvink

“Eindelijk durfde ik écht zichtbaar te zijn.”

het leverde me niets op, behalve een hoop stress, druk en uiteindelijk tot twee keer aan toe overspannen in mijn baan.

Daar was ik klaar mee, ik wilde mijn éigen regels maken! Mijn eigen leven creëren en ik wilde stoppen met ‘meedoen’ en eindelijk gaan winnen!

Ademhaling gaf me inzicht in wie ik werkelijk ben. Het hielp me blokkades op te heffen en het creëerde ruimte voor nieuwe avonturen. Meer en meer ontdekte ik dat ademhaling de afstandsbediening is tot hoe ik me voelde: Drukte ik op een andere knop, kreeg ik een ander resultaat.

Daar kwam hypnose bij! Doordat ik met deze tool nog dieper kon communiceren met het onderbewuste, lukte het me om binnen een paar sessies van jarenlange belemmerende overtuigingen af te komen. Waar ik mezelf eerst niet durfde te laten horen of zien, stond ik nu opeens moeiteloos op het podium en durfde ik eindelijk zichtbaar te zijn!

Na intens veel onderzoek, opleidingen en de officiële certificering tot ademcoach en hypnotherapeut, begeleid ik jou als ondernemer naar een VRIJ leven met een succesvol eigen bedrijf zónder blokkades en mét een Rotsvast vertrouwen! Zodat jij de impact maakt met je bedrijf, klanten voor je in de rij staan en jij eindelijk door je omzetplafond breekt. 

 

 

Dit zeggen klanten over Marc 

.

Tess Fluit

Fotograaf & Kunstenaar

“Toen steeds grotere merken zeiden; ‘Tess, wij willen jou als fotograaf.’ wist ik dat er iets moest gebeuren. Er waren een aantal hardnekkige blokkades waarvan ik besefte, dat als ik echt door mijn plafond wilde breken, heb ik dat op te lossen.”⁠

Wat er namelijk gebeurde was dat Tess haar succes groter was geworden dan haar karakter. Terwijl ze me steeds grotere spelers om tafel zat, stelde zij zichzelf nog steeds op als die nederige fotograaf die van ver gekomen was.⁠

“Ik ben een nuchtere Haagse en voel weerstand bij zweverige coaches. Daar zijn er momenteel genoeg van en dat werkt niet voor mij. Ik werk sowieso beter met mannen en mannelijke energie. Iemand die met twee benen stevig op de grond staat en dat combineert met een spiritueel vleugje. Dat vond ik in Marc.” ⁠

Tess doorbrak haar persoonlijke blokkades en creëerde ze een nieuw aanbod. Ze maakt nu andere keuzes, neemt zichzelf serieus, en durft nu haar ruimte én grootsheid in te nemen.  Ze wankelt niet meer, maar heeft een Rotsvast vertrouwen. Heeft de impact die ze wilt én heeft een nieuwe stroom van inkomsten gecreëerd. 

Menno Stekelenburg

Menno stekelenburg

Advertentie specialist & Online Marketeer

“Ik liep er tegenaan dat ik alles zelf wilde blijven doen in mijn bedrijf omdat ik de controle over het werk niet los kon laten. Hierdoor draaide mijn team niet optimaal en had ik stressvolle dagen. Bij Marc voelde ik het vertrouwen om m’n mindset te veranderen en de stappen te zetten in mijn persoonlijke en zakelijke leven.

Ik wist ook dat als ik het alleen zou blijven doen, er niks zou veranderen.

Met Marc ben ik aan de slag gegaan met het loslaten van controle. Dat ging supergoed met de ademhaling. De hypnose-sessies hebben me enorm geholpen een Rotsvast vertrouwen te creëren in mijzelf en mijn team. Hierdoor kan ik nu ontspannen ondernemen, kan ik het team beter zijn werk laten doen en hebben we meer impact dan voorheen. Win win win.”

cynthia vd veen

Cynthia van der Veen

Lifecoach

“Vanaf het begin prikte Marc direct door mijn schilletje heen. Hij was zo bewust van mijn houding en reactie op iets wat hij zei. Dat mij raakte zo, en toen wist ik; Marc gaat me hier doorheen helpen.

Ik vond het moeilijk mijn grenzen aan te geven en mijn ware ik te laten zien. Ik liep met het idee te gaan ondernemen maar twijfelde. Marc begeleide me in het creëren van een Rotsvast vertrouwen om het gewoon te gaan doen!

Door de begeleiding van Marc heb ik een heel nieuw business-idee opgezet en ben ik nu coach voor moeders. Dit geeft me veel meer vrijheid en plezier dan mijn originele idee. Daarbij zit ik iedere dag lekker in mijn vel doordat ik een stevige fundering heb ontwikkeld en leef vanuit mijn kernwaarden.

Marc heeft me geholpen en gemotiveerd om met de juiste mindset en een Rotsvast vertrouwen te gaan ondernemen, op mijn eigen voorwaarden waardoor ik ook de impact kan hebben die ik wil.” 

geen wiener melange maar een dubbele espresso.

Er is veel vrouwelijke energie in de wereld. En regelmatig is dat goed en handig want zachtheid en empathie is fijn. Maar voor jou is het tijd voor wat anders:

In je grootsheid stappen, krachtige keuzes maken, helderheid en een rotsvast vertrouwen creëren.

Precies wat je met deze training bereikt. 

Kernwoorden Marc Rietvink zijn namelijk: Sterk, Krachtig en What you see is what you get. Geen verborgen agenda’s maar korte, krachtige video’s zodat jij binnen no time:

☕️ Weet wat ECHT belangrijk is voor jou. Focus en vertrouwen op de verbinding met jezelf, jouw visie en aanbod.

☕️ Rust in je hoofd door goed gebruik van je ademhaling en heldere tools om te krijgen wat je wilt.

☕️ Heldere strategie voor een rotsvast vertrouwen in jezelf en je aanbod.

Tot hier gekomen?

Wees dan eerlijk tegen jezelf en pak gelijk door. Je mist iets en je bent op zoek naar het antwoord.

Wellicht komt nu dat stemmetje om de hoek zetten dat jou vertelt dat je het wel alleen kunt. Dat je het nog een keer zelf probeert.

Maar wat heb je te verliezen? En wat heb je te winnen? Stel je voor dat je 10% winst zou pakken op je relaties, je financien en je zelfvertrouwen, is het dat waard? Wat voor verschil zou 10% maken in jouw leven?

Precies. Grijp je kans voor twee tientjes zolang de actieperiode geldt.

Stop met wankelen. Stop met jezelf klein houden. Stop met meewaaien. Creëer een Rotsvast Vertrouwen.
Nu:

van 199,- voor slechts 29,-

Kijk, ben je op zoek naar een lange training met tientallen modules, een Facebook community en live Q & A’s?

Dan is dit programma dus niks voor jou.

Maar als je op zoek bent naar een korte, concrete training waar je direct zelf mee aan de bak kan, dan is dit je kans!

Pak ‘m.