Hey Heldin,

Dankjewel voor je aanmelding, maar dat heb je niet voor niks gedaan toch?

Verlang jij naar een Ultiem Vrij leven?

Dan is het tijd om aan de slag te gaan en het pad van de financiële vrijheid te bewandelen. Wnnn we hebben nu echt een MEGA kans voor je  (die slechts 30min geldig is!)

Energetisch Ondernemen

De Millionaire Mind Masterclass was zó enorm waardevol! Kim heeft me enorm geïnspireerd. Ze heeft zo ontzettend veel te bieden, en wat ben ik blij dat ik dit van haar heb mogen ontvangen! –  Francien 

If you are not rich by now, there is something you don’t know.

 

So Cut the Crap and Manifest your Dreams!

Spiritueel Businesscoach Kim Rietvink

Herken je dat…

 Je merkt dat je allerlei gedachten hebt bij geld waarmee je jezelf klein houd, en daar wil je vanaf.

Je loopt er (onbewust) tegen aan dat je jezelf het niet waard vindt om veel geld te verdienen en geld vragen voor je diensten vind je lastig.  

 Je herkent patronen van vroeger die je hebt overgenomen en die je nu belemmeren om een VRIJ leven te creëren. Daar ben je klaar mee en je wilt die cirkel doorbreken!

Je denkt dat je héél hard moet werken om financiële vrijheid te creëren en bent bang dat je dat niet aan kunt.  

 Mogelijk heb je het gevoel dat je niet goed genoeg bent en je vraagt je soms zelfs af of een vrij leven wel voor jou is weggelegd.

Ondanks dat je wel geld hebt, denk je in tekorten en wilt zo graag overvloed!

Je wil jouw (toekomstige) kinderen goede financiële kennis mee geven zodat zij een goede basis hebben als ze later hun vleugels uitslaan.

Energetisch Ondernemen

Hoe zou het zijn als je…

Éindelijk afscheid kunt nemen van dat gevoel van tekort?! Dat die vervelende geldstress eindelijk wég is en je weer financiële rust ervaart?!

Kunt gaan doen wat je maar wilt, waar, wanneer en met wie je dat wilt (zonder dat je op de prijskaartjes hoeft te kijken)

Hoe zou het zijn als jij ultiem vrij leeft en ook maximaal bij kunt dragen aan een mooiere wereld?

Dat zou geweldig zijn toch?!

YES!

Voel je de herkenning?!

TOF! Dan moet je je ZEKER aanmelden voor deze Millionaire Mind Masterclass! Dit is een exclusieve kans waarin ik jou stap voor stap mee neem hoe ook jij een ultiem vrij leven kunt realiseren én deel ik mijn persoonlijke ervaringen van de Millionaire Mind Intensive.

Ik deel de meest gemaakte fouten waardoor je nu nog niet vrij leeft EN wat je daaraan kunt doen!

Het toffe is dat de stappen relatief eenvoudig zijn!

En alleen op deze pagina geldt echt een vette aanbieding.

 

Time to Cut the Crap and Manifest your Dreams!

Dit levert de Millionaire Mind Masterclass je op:

Z

Millionaire Strategy

WOW! Je gaat echt dé Life Changing modellen leren voor succes en vrijheid, die millionairs gebruikt hebben om hun Vrije leven te creëren! EN ik deel ook mijn GROOTSTE inzichten van de Millionaire Mind Intensive!

 

Millionaire Mindset

Kom eindelijk af van je belemmerende overtuigingen om ‘niet goed genoeg te zijn’ en ga staan voor wie je werkelijk bent! Samen gaan we een krachtige healing van belemmerende overtuigingen rondom geld en rijkdom ervaren.

Tools voor moeiteloze manifestatie

Manifesteren is een proces, super simpel, maar je moet wel even weten HOE DAN! Dat leer je exact in deze unieke Masterclass! Een tipje van de sluier: je leert exact hoe jij jouw geld kunt managen en daarmee het Universum kunt laten zien dat je ready bent for more!

High Vibes!

Als jij onderneemt vanuit de juiste energie,  is een gelukkig en vrij leven met een succesvol eigen bedrijf véél dichterbij dan je denkt!

Daarom heb je na deze challenge gegarandeerd Higher Vibes en kun je de Wet van Aantrekking voor je laten werken!

Vrijheid!

YES! Als laatste ontdek je ook nog de cruciale stappen om een gelukkig en vrij leven te creëren, met een succesvol eigen bedrijf!

Ben jij klaar voor een Ultiem vrij leven?

YES! Meld je dan nu aan voor de Millionaire Mind Masterclass en krijg een dikke korting!

Nog even praktisch:

Datum & Tijd: Binnen 15 minuten in jouw inbox!

Dus je kunt DIRECT aan de slag!

Duur: 120 minuten, maar liefst 2 uur dus!

Locatie: Online, so anywhere you want

Rich people constantly learn and grow, poor people think they already know… 

Wat andere Heldinnen zeggen

Over mij en over de challenge

“Wat een originele masterclass, lekker interactief, heel fijn en leerzaam! Kim doet net alles even iets anders en dat zorgt voor verrassende elementen, i like it! Goede vibe tijdens de Masterclass en tijd om vragen te stellen. Ik zie nu in dat ik het waard ben om geld aan uit te geven én weet wat ik kan doen om de Wet van Aantrekking zo optimaal mogelijk te ‘gebruiken’!”

Lisa

Lifecoach voor ADHD'ers

“Kim brengt het menselijke en spirituele aspect samen en maakt ondernemen op die manier een verademing voor je ziel. Ze geeft waardevolle informatie met nog waardevollere meditatie en visualisaties. Voor een ieder die business en spiritualiteit wil combineren, bij Kim ben je aan het juiste adres!”

Tessa

Vocal healer

“Kim sprak me ontzettend aan als type persoon en de combinatie tussen spiritualiteit en business. Ze is een fantastische coach en zorgt ervoor dat je het beste uit jezelf haalt (ook als daar een ‘liefdevolle schop onder je kont’ voor nodig is). Ze deelt alle kennis die je nodig hebt om ook een vrij leven te creëren!”

Samengevat: Kim is echt Life Changing!

Anne

Slaapcoach

“Kim helpt je focus te vinden, aan te brengen en te gaan DOEN! Daarbij is haar energie echt aanstekelijk!”

Saskia

Creatief therapeut

“Kim stelt de juiste vragen, waardoor jij zelf na gaat denken. Ze heeft de juiste tools om je te leren hoe VRIJ te leven. Ze denkt met je mee, durft groots te denken, haar energie is super fijn en na een training staat je enthousiasme weer aan! ”

Maartje

Founder 'Rots in de Branding' - Duurzame Kinderopvang op locatie

Aanmelden

Let op: Deze actie is zeer beperkt geldig
en komt hierna niet meer terug!

Z

Millionaire Mind Masterclass

Nu geen 497,- maar slechts:

19,-

ex btw

Your Future depends on the ACTION you take today

So Cut the Crap and Manifest your Dreams!