GRATIS Masterclass
Tuurlijk

Ontdek de 5 Geheimen die ervoor zorgen dat je dat vrije leven met een online business lifestyle gaat creëren, waarin je kunt werken waar- wanneer en met wie je dat wilt, je massive impact kunt maken en je de vrijheid én financiële overvloed hebt, zodat je op alle geweldige (inspired) kansen ‘JA TUURLIJK!’ kunt zeggen!

Vul alleen even je naam en e-mailadres in, dan krijg je toegang tot deze Exclusieve Masterclass:

Kim Rietvink

“If you are not Rich by now,

there is something you don’t know”

Na deze Masterclass weet jij precies:

 Dé strategie hoe je vanuit je luie stoel, duizenden euro’s om kunt zetten

 Hoe je ook met jouw bedrijf kunt gaan werken waar, wanneer en met wie je dat wilt zodat je jouw eigen tijden indeelt en véél tijd kunt besteden aan je gezin!

 Hoe je een consistente stroom aan klanten creëert, zónder dat je er keihard voor hoeft te werken.

 Ik ga dé geheimen met je delen hoe ik via online kanalen al meerdere keren ruim 3000,- in 1 weekend manifesteerde (terwijl ik lekker sushi zat te eten).

 Doorbreek de blokkade van ‘doe maar gewoon’ en jezelf klein houden. En boost je vertrouwen dat een Vrij Leven ook voor JOU weggelegd is!

 Ontdekt hoe ook jij jouw bedrijf GROOT kunt maken zodat je meer gaat verdienen én meer impact gaat maken!

De Masterclass ‘Tuurlijk’ komt nu Exclusief Beschikbaar.

Ik geef ‘m live op donderdag 15 juni om 19:30u NL/BE tijdzone

(dit is 13:30u Caribbean time zone)

Klik op onderstaande button en vul even je voornaam + e-mailadres in.

Dat is alles wat je hoeft te doen om volledig GRATIS toegang te krijgen tot de Masterclass. (Die de koers van je business én je leven volledig kan veranderen)

Wat een Journey

4 jaar lang heb ik keihard gewerkt om mijn eigen Personal Brand ‘Kim Rietvink’ op te bouwen tot de Multiple 6 figure impactvolle business die het al jaren is.

Tot ik op het punt kwam, dat het van A tot Z programma dat ik gemaakt had, niet meer aligned voelde met de persoon die ik geworden was.

Ik geloofde 100% in de route die ik had uitgestippeld voor ondernemers om een VRIJ leven te creëren maar omdat ik zelf constant investeer in mijn persoonlijke groei, ben ik zelf verder gegaan dan waar de ‘Z’ eindigde in mijn programma.

Vorig jaar besloot ik daarom om een tweede bedrijf op te richten. Een bedrijf dat los van mij kon gaan draaien, wat voor een passief inkomen zou zorgen, mega impact kan maken én wat ervoor zorgt dat mijn Legacy kan voortleven, zonder mijn effort. En zelfs als ik er niet meer ben.

En dat.. Dat werd een intense, leerzame journey. Met bloed, zweet en tranen. Maar wel met een geweldig resultaat: Het bedrijf staat, levert nu al minimaal 30.000euro per lancering op én zo’n 3k per maand aan passief inkomen.

Binnen 1 jaar.

Wat ik ontdekte, is dat de exacte strategie die ik toepaste om mijn Personal Brand zo snel te laten groeien, direct dupliceerbaaar was voor mijn tweede bedrijf. En ook daar voor een mega snelle groei zorgde.

Je kunt je voorstellen dat de inzichten die ik deze periode ontdekt heb, súper inspirerend en waardevol zijn. Boekwerken heb ik volgeschreven en nu heb ik een belangrijk besluit genomen:

Ik wilde deze inzichten alleen met mijn ideale klanten delen, maar! Ik ga de grootste inzichten van deze Journey deze (gratis) weggeven in mijn nieuwste Masterclass:

 

TUURLIJK!

Ontdek de 5 Geheimen die ervoor zorgen dat je dat vrije leven met een online business lifestyle gaat creëren, waarin je kunt werken waar- wanneer en met wie je dat wilt, je massive impact kunt maken en je de vrijheid én financiële overvloed hebt, zodat je op alle geweldige (inspired) kansen ‘JA TUURLIJK!’ kunt zeggen!

Over Kim Rietvink

Al jaren run ik een succesvolle online business, ben ik gelukkig getrouwd, moeder van een geweldige dochter en woon ik met mijn gezin op Bonaire.

Ik ben hier op aarde om mensen te begeleiden in het transformeren van hun gedrag en overtuigingen op het gebied van Geld, Business & Vrijheid. Het is echt mijn passie en missie om anderen (jou!) te begeleiden in de creatie van jouw vrije leven!

Via online trainingen, masterclasses, social media events en retreats heb ik geweldige, gedreven ondernemers zoals jij mogen begeleiden om ook een Vrij leven te creëren, met een succesvol bedrijf, waarbij Geld in Overvloed stroomt en je Agenda zo Leeg mogelijk is.

Klik op de button, vul je gegevens in en krijg toegang tot de gratis Live Masterclass