Attentie: zelfbewuste, ambitieuze vrouw die droomt van een vrij leven:

Versterk jouw aantrekkingskracht met deze

Vrij Leven Visualisatie

en creëer het vrije leven waar jij zo van droomt!

Uiteraard gaan we zorgvuldig om met je gegevens. Na je aanmelding voor de Vrij Leven Visualisatie ontvang je regelmatig gratis tips en inspiratie om een Vrij Leven te creëren. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

 

%

Aantrekkingskracht

in slechts 15 minuten

Dit levert de Vrij Leven Visualisatie je op:

Z

100% FOCUS

Je krijgt echt focus op dat Vrij Leven wat jij het liefste aan wilt trekken.

En vanuit de Law of Attraction geldt: Waar je op focust, groeit!

 

h

Aantrekkingskracht

Dat waar jij aan denkt, is wat je aan zult trekken. Je mind kent namelijk het verschil tussen fictie en realiteit niet en de energie zal haar werk doen!

Met deze Vrij Leven visualisatie creëer je dé aantrekkingskracht die je nodig hebt!  

}

Moment voor jezelf

15 minuutjes, dat is alles wat deze meditatie van je vraagt. Deze mini tijdsinvestering IN JEZELF heeft een enorme impact op de creatie van jouw vrije leven!

BALANS

Niet alleen maar knallen, daar ben je al zo moe van. In deze visualisatie krijg je de balans tussen Vrij Leven en (vrij) ondernemen, tussen de mannelijke ‘knal’ energie en de zachte, vrouwelijke energie.

VRIJHEID

Doordat jij focust, zend je de juiste energie uit en kan het Universum je geven waar je zo naar verlangt: Vrijheid!!!

Reacties van Heldinnen 

“Wauw, net ‘wakker’ van deze visualisatie. Kim neemt je echt even mee naar een plek waar je dolgraag komt en met haar oefening wordt deze plek visueel en gevoelsmatig tastbaar.

Ik ga deze oefeningen vaker herhalen zodat intunen op mijn hogere zelf die mij brengt waar ik naar toe wil, zoveel makkelijker wordt ☺️. Dankbaar voor deze mooie ervaring!

Kelly Caresse

Mom influencer & Inspirator

“De Vrij Leven Visualisatie heeft mij geholpen om voor het eerst sinds lange tijd weer in te checken bij mijzelf en om mijn ideale leven te visualiseren, iets wat ik de laatste tijd niet meer had gedaan. Heel fijne meditatie, die bij mij voor meer focus heeft gezorgd en meer bewustzijn in mijn dagelijkse leven. Dank je wel!

Odette Denijs

Portret fotograaf voor ondernemers

“Ik voel meer rust, vertrouwen en het gevoel van overvloed!  Ik ervaar meer dankbaarheid voor alles wat het me tot nu toe al opgeleverd heeft en wat het me nog gaat brengen.

Selma van Noije

Ont-wikkel coach

“Wauw wat een mooie visualisatie. Ik werd er heel rustig en vooral ook blij van. Ik zag het echt voor me. Dank je wel Kim.

Tamara Billekens

Praktijk Huize Kikker

“Super visualisatie! Ik zag helemaal in detail voor me hoe mijn Ultiem Vrije Leven eruit ziet, dankjewel!

Sylvana Riethoven

Body & Mind transformatiecoach

“Wat een fijne visualisatie! Ik voelde echt alles alsof het echt was. Ik ben nu heel geïnspireerd om hier verder over de gaan journalen en ga gelijk aan de slag! Dankjewel!

Aurora vd M

Starseed Guidence

Wat een mooie visualisatie! Kim heeft een fijne stem en fijne energie, zodat ik haar goed kon volgen en tegelijkertijd mijn ideale leven voor mij zag. Ik vond het leuk te ontdekken dat ik heel makkelijk mee kon gaan en al allerlei details zo voor mij zie!

Ik ga deze vanaf vandaag elke week doen en daarna opschrijven, zodat ik zo onder andere mijn ideale leven kan creëren. Ik gun deze visualisatie aan iedereen die daar op dit moment klaar voor is, zodat wij allemaal met elkaar aan onze droomwereld kunnen bouwen!

Diana Bogers

Eigenaresse / Maitre @ Restaurant The Hunting Lodge

“Wauw! Wat een fijne krachtige visualisatie.

Het bijzondere is dat ik van de week tijdens de visualisatie heb zitten tekenen, dat doe ik altijd, want dan neem ik het beter op. En nu was ik daar in die tekening, ik rook, voelde en zag alles, ik proefde zelfs mijn koffie🙏🏻.

Dit leven wil ik, en het helpt me nu al om praktische dingen uit de visualisatie toe te passen.
En het voelt als haalbaar❤️.

Deze is voor iedereen die wilt weten hoe zijn of haar droomleven eruit ziet. Het gaf mij zo een duidelijk beeld. Ik zou hem aan iedereen in mijn netwerk aanraden!”

Hester van Rooijen

Startend ondernemer

“Hele fijne visualisatie. 15 minuten is niet lang, maar het voelde nog korter! Heel prettig dat alle zintuigen uitgedaagd worden. Ik had er zelf nog niet over nagedacht om ook iets vast te pakken of te gaan eten. Het werd daardoor steeds iets levendiger!

Omdat ‘ie zo kort is, is het ook echt goed in te plannen elke week.

Het heeft mij een compleet nieuw beeld gegeven van mijn vrije leven en ik raad ‘m zeker aan, ook als je nog nooit bedacht hebt hoe je ideale leven eruit ziet!”

Dyone Dekker

Recruitment consultant

Tot hier gekomen?

 

Kappen met scrollen, het is tijd voor een VRIJ LEVEN!